Badkamer renovatie – Kleine, warme badkamer met bad

Een bad met douche bijna naadloos; het kan! Ondanks het vele wit, werd deze badkamer een gezellige warme ruimte door de warme tegels en het houten meubel.
Totaalprijs: € 22.500

Deze badkamer is lang en smal, maar toch heel praktisch ingericht; er werd gekozen voor een bad met douchescherm, maar in plaats van tegels werd er gekozen voor XXL-platen in acrylaat; hetzelfde materiaal van het bad. 

Maak een afspraak voor een opmeting bij je thuis

Bijna naadloos

De acrylplaten worden met een tand-groefverbinding in de hoek tegen elkaar gezet om zo een waterdichte oplossing aan te bieden. In de hoek en tegen het bad worden ze met siliconen afgekit. Op die manier zijn er geen voegen en blijft de bad/douchecombinatie super makkelijk in onderhoud.

Douchen in het bad

Weinig plaats, maar ben je toch een ‘badmens’? Dan is een bad met douchescherm zeker de ideale oplossing. Tijdens het douche klap je het scherm gewoon uit; wanneer je gezellig een relaxerend badje neemt, dan wordt het weggeklapt. 

Hier werd er gekozen om een extra douchekraan te plaatsen in de douchezone; zo is er een volwaardige douche aanwezig. 

Hout geeft warmte

Vergis je niet; hout is geen extra verwarming in de badkamer, maar zorgt wel voor die warme sfeer. 

Tegels, wit sanitair, … het zijn allemaal heel koude oppervlaktes in de badkamer. Een beetje hout geeft direct wat meer warmte. 

Vaak is het geen ‘echt hout’, maar een laminaat of een melamine. Dit materiaal is zeer geschikt voor de badkamer. Vlekken veeg je direct weg en het kan in alle kleuren verkregen worden. Een ideale kandidaat voor de badkamer!

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties