OVER DAGMAR BUYSSE

DBLOGO Badkamer renovaties

“Onze focus? Een zorgeloze renovatie voor al onze klanten.”

Familiebedrijf

Dagmar Buysse, dat is het bedrijf van Dagmar en Mylissa. 20 jaar geleden opgericht in Gent en uitgegroeid tot een absolute referentie als het over totaalrenovaties van badkamers gaat. Met meer dan 100 werknemers renoveren ze jaarlijks honderden badkamers. In alles wat ze doen is tevredenheid het doel: bij hun medewerkers, bij hun onderaannemers en natuurlijk bij hun klanten. 

Image 77

Lees het interview met Dagmar en Mylissa over 20 jaar Dagmar Buysse:

Onze experten

Pascal

pascal big
DagmarBuysse 061020 SW HR 21 van 78

“Elke klant heeft andere wensen. Ik vind het heel fijn om daar mijn creativiteit op los te laten. Dat is uitdagend, maar het geeft ook veel voldoening.”

Pascal

Maak een afspraak   *  
DagmarBuysse 2

“Als projectleider kom ik vaak bij mensen thuis. Ik kom met iedereen overeen en hou mijn focus op één ding: een zorgeloze badkamerrenovatie”

Wouter

Maak een afspraak   *  

Wouter

DagmarBuysse 1

Bas

DagmarBuysse 3
DagmarBuysse 4

“De variatie in deze job vind ik geweldig: van het opmeten tot het ontwerpen en zeker ook het contact met de klanten”

Bas

Maak een afspraak   *  
Video afspelen

Maak kennis met ons team van badkamerexperten:

DagmarBuysse 061020 SW 1719

Bas

“Ik ben de zoon van een interieurarchitect, het oog voor detail zit in mijn genen. Mijn missie? Het vinden van de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Ik vind het geweldig om te kunnen meedenken met zijn klanten en te helpen zoeken naar de beste oplossing voor hun badkamer.”

DagmarBuysse 061020 SW 1631

Dagmar

“De constante zoektocht naar oplossingen, dat maakt mijn job bijzonder. Ik kom vaak bij klanten en dan voel ik dat mijn directheid geapprecieerd wordt. Ik droom ervan om met Dagmar Buysse aan de top te staan in België en daarnaast wil ik graag samen oud worden met mijn vrouw.”

DagmarBuysse 061020 SW 1666

Dominique

“Ik ben al vijftien jaar badkamerexpert en ook verantwoordelijk voor de inrichting van onze toonzaal en onze standen op beurzen waar we aan deelnemen. Ik vind het heel fijn om met interieur bezig te zijn en tegelijk mensen te kunnen helpen met de badkamer van hun dromen. Zelf kan ik enorm genieten van de regendouche in mijn badkamer.”

WAS1774

Jarno

“Als tiener was ik al aan de slag als badkamermonteur op de werkvloer. Ik kijk graag met een praktische blik naar oude badkamers en zie meteen de vele mogelijkheden om er een droombadkamer van te maken. Mijn hobby’s zijn fietsen, voetbal kijken en boeken lezen.”

WAS 5

Koen

“Al twintig jaar werk in de bouwsector, waarvan al enkele jaren bij Dagmar Buysse. Als planner heb ik een heel gevarieerde job. ‘U vraagt, wij draaien (met plezier)’ is mijn motto. Als ik niet aan het werken ben, dan ben ik graag bij mijn gezin, mijn familie en vrienden. Ik ben een gezelschapsdier.” Maak een afspraak   *  

WAS1825

Mylissa

“Ik ben gelukkig getrouwd met Dagmar en mama van vier toffe kids. Ondertussen werk ik 20 jaar bij Dagmar Buysse, vanaf dag één was ik erbij. Ik ben dagdagelijks met projecten bezig en tegelijk zorg ik voor het financiële luik van het bedrijf. De boeiende uitdaging bestaat erin om een goede balans tussen de twee te vinden.”

DagmarBuysse 061020 SW 1647

Pascal

“Ik heb lang bij een tegelbedrijf gewerkt. Mijn kennis over tegels komt me heel goed van pas als badkamerexpert. Wat een klant van mij mag verwachten? Vriendelijkheid, gecombineerd met een praktische aanpak. Ik rust niet voor ik de beste oplossing gevonden heb.”

WAS1736 1

Tom

“Ik heb 10 jaar badkamers geplaatst. Die ervaring helpt me in huidige job als projectleider. Ik hou ervan om samen met het team de beste badkamer voor onze klanten af te leveren. Als ik niet aan het werken ben dan ben ik graag bij mijn gezin en supporter ik voor SC Lokeren-Temse.” Maak een afspraak   *  

WAS1727

Wouter

“Als projectleider kom ik vaak bij mensen thuis. Ik kom met iedereen overeen en hou mijn focus op één ding: een zorgeloze badkamerrenovatie. Ik geniet van het contact met de mensen en hou van de variatie in mijn job. Klanten tevreden maken, daar draait het bij mij om."

Deze profielen werken bij ons:

Projectleider
Verkoper
Badkamerexpert

Interesse om bij Dagmar Buysse te werken? Stuur gerust een open sollicitatie.

Solliciteren *