Jouw badkamerrenovatie van A tot Z

In 4 stappen naar je nieuwe badkamer

stap 1

Een persoonlijk gesprek met
onze adviseur

stap 2

We presenteren ons voorstel in de toonzaal

stap 3

Onze projectleider neemt jouw project in handen

stap 4

Van afbraak tot
grondige poetsbeurt

Group 767

Een persoonlijk gesprek met een badkamerexpert

Alles start bij een goed gesprek, ook een badkamerrenovatie. Je komt naar onze toonzaal in Gent of we spreken af bij je thuis, zodat we je badkamer meteen kunnen opmeten. We luisteren naar je wensen, overlopen je moodboard (als je dat hebt) en komen zo te weten waar je van droomt.

quote up

De badkamerexpert luisterde naar mijn verhaal en gaf mij meteen het gevoel dat hij mij de badkamer kon geven die ik verwachtte. Hij bestudeerde mijn moodboard, dacht mee na over de kleur van de tegels en adviseerde ze horizontaal te plaatsen, zodat de badkamer optisch groter lijkt. Ook het voorstel om een bankje te plaatsen was een schot in de roos.

Dietlinde liet in 2021 haar badkamer renoveren

dietlinde
Group 768

We presenteren ons voorstel in de toonzaal

Volledig vrijblijvend ontwerpt onze badkamerexpert jouw nieuwe badkamer. We spreken af in de toonzaal en tonen je het ontwerp in 3D. Heb je nog opmerkingen? We verfijnen het ontwerp tot je helemaal tevreden bent en we bezorgen je ook onze gedetailleerde offerte. In de toonzaal kunnen we meteen de afwerkingsmaterialen en toestellen kiezen.

Prijsoffertes van verschillende firma’s vergelijken?

Dat was nog nooit zo gemakkelijk,
dankzij deze gratis gids

offertes vergelijken
Group 769

Onze projectleider neemt jouw project in handen

Onze projectleider neemt het vanaf nu over. Hij zorgt voor een gedetailleerde planning van de werken en zorgt ervoor dat die maximaal wordt nageleefd. Hij controleert ook de kwaliteit van de werken en stuurt bij als het nodig is. Zit je met een vraag of een praktische bezorgdheid? Die lossen we voor je op.

quote up

Tijdens de werken stelde ik vast dat de doucheslang wel erg kort was. Ik moest maar één telefoontje doen naar de projectleider en hopla, er werd een ander snoer besteld en geplaatst. Veel mensen hadden mij op voorhand gewaarschuwd: tijdens een renovatie loopt er gegarandeerd van alles mis.. Bij mij was dat helemaal niet het geval. Gelukkig maar!

Marilyn liet in 2021 haar badkamer renoveren

dietlinde
Group 770

Van afbraak tot grondige poetsbeurt

Onze gespecialiseerde vakmensen breken je badkamer uit en zorgen voor een vakkundige installatie van je nieuwe badkamer. Onze poetsmensen zorgen met een grondige schoonmaakbeurt voor de finishing touch:
zo kan je meteen beginnen genieten.

Klaar voor jouw eerste stap?

quote up

Een badkamer renoveren, daar komt heel wat bij kijken.

Om jouw badkamer te realiseren kan je rekenen op het professioneel advies van onze badkamerexperten, het vakmanschap van onze vakmensen en de persoonlijke begeleiding van onze projectleiders. Het enige wat jij moet doen? Zorgeloos uitkijken naar je nieuwe badkamer!

Zijn je badkamerplannen al concreet?
Maak hier een afspraak.

Zijn je badkamerplannen al concreet en wil je ze persoonlijk én in alle rust bespreken met een van onze experten? Maak dan vandaag nog een afspraak.