Veelgestelde vragen

Vanaf je de offerte goedgekeurd en ondertekend hebt, starten we binnen de drie à vier maanden met de werken in je badkamer. Uiteraard overleggen we met jou over de exacte startdatum. Hoelang je precies moet wachten is onder meer afhankelijk van de levertijd van de materialen die je gekozen hebt en van het werk dat moet uitgevoerd worden. Tip: als je kiest voor materiaal dat op voorraad is, kunnen we de wachttijd beperken. Want zoals je weet lopen de levertermijnen van materialen tegenwoordig enorm op. We houden je in ieder geval op de hoogte.

Gemiddeld duurt het renoveren van een badkamer een drietal weken. De exacte periode hangt sterk af van welke werken er moeten gebeuren. Voor elke klant maken we een planning op maat en we leven die afspraken maximaal na.

Ja, bij ons is de prijs op de offerte ook de prijs op je factuur. Geen negatieve verrassingen achteraf dus. Hou er wel rekening mee dat elke offerte geldig is tot een bepaalde datum. Hou dit goed in de gaten. 

Ja, als ze professioneel en op de juiste manier geplaatst zijn. Dankzij onze ervaring en ons vakmanschap weten we perfect hoe we dit moeten aanpakken. Meer nog, wij geven 10 jaar garantie op waterdichtheid.

Helemaal niets. Onze projectleider neemt de volledige voorbereiding en planning op zich en volgt de werken van nabij op. Heb je een vraag tijdens de werken? Contacteer onze projectleider en je krijgt snel een antwoord.

Op dit moment renoveren wij badkamers in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Onze toonzaal is in Gent.

Ja, sommige klanten breken zelf hun oude badkamer uit of voeren de schilderwerken zelf uit. Al de rest is specialistenwerk en daarvoor kan je rekenen op onze bekwame en ervaren vakmensen.

Nee hoor. Onze vakmensen werken erg proper en voor we de badkamer opleveren laten we een ervaren poetsploeg je badkamer helemaal schoonmaken. Zo kan jij meteen beginnen genieten van je nieuwe badkamer. 

Bij het grootste deel van onze badkamerrenovaties bedraagt het prijskaartje tussen 15.000 en 25.000 euro. Krijg je graag een snelle prijsinschatting? Beantwoord enkele vragen en ontvang meteen een prijsindicatie in je mailbox.

Het spreekt voor zich dat waterschade die door ons veroorzaakt is, ook door ons wordt gedekt. We zijn hier uiteraard voor verzekerd. Maar weet dat er soms andere oorzaken kunnen zijn. Heb je schade? Geef het aan bij je verzekeringsmaatschappij. Die zal overleggen met onze verzekeraar. Als je deze procedure volgt, kan je vaak rekenen op een snelle afhandeling.