Verberg filters open filter icoon open filter icoon

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe badkamer?

Bekijk hier een selectie van de duizenden badkamers die we al gerealiseerd hebben. Gebruik de filters hiernaast om de badkamers te vinden die passen bij jouw verwachtingen en wensen.

vrijstaand bad meubel met opbouwlavabo
Als je wat puzzelt, kan er in een kleine badkamer heel wat. Een vrijstaand bad, veel werkblad aan de lavabo én een ruime douche met infraroodbank.
Totaalprijs: € 40.000
naar project
kleine douchekamer
In dit appartement werd het bad uitgebroken en vervangen door een ruime inloopdouche met draaibaar glasdeel tegen het spatwater.
Totaalprijs: € 18.400
naar project
De oude badkamer was eerst te klein voor bad én douche, daarom werd er een stuk van de slaapkamer bijgenomen. Zo creëerden we een ruime, trendy badkamer met goudaccenten en marmerlook tegels in visgraat. Aan het bad kozen we voor XXL-tegels voor een naadloos effect.
Totaalprijs: € 38.000
naar project
kleine badkamer
Dit appartement had enkel een kleine lavabo en een bad. De ruime inloopdouche en het grote badkamermeubel is nu een stuk praktischer.
Totaalprijs: € 23.000
naar project
kleine badkamer
Een extra badkamer op zolder; yes, we can! Zelfs met een schuin plafond: vanaf nu geen file meer aan de wastafel.
Totaalprijs: € 22.500
naar project
inloopdouche goot porcelaingres urban
In deze woning hebben de klanten gekozen voor de korte pijn: de grote badkamer, de douchekamer en het toilet werden tegelijkertijd gerenoveerd. De vakmannen volgden elkaar mooi op en na enkele weken was er een resultaat om u tegen te zeggen. Twee mooie inloopdouches én een douchetoilet.
Totaalprijs: € 64.000
naar project