Badkamer renovatie met vrijstaand bad en inloopdouche in betonlook

Hoe combineer je een inloopdouche, een vrijstaand bad en een toilet zonder het ruimtegevoel in de badkamer te verliezen? Geen eenvoudige opdracht, maar het lukte ons. De keramische tegels met beton zijn echt de ‘finishing touch’.
Totaalprijs: € 33.000

Een indeling waar je zoveel mogelijk elementen in kwijt kunt, zonder het ruimtegevoel te verliezen. Dat was het opzet van dit badkamerontwerp. De muren met T-opstelling waren een deel van de oplossing, zo creëerden we een orde én ruimte.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Verborgen pareltjes

Het T-stuk maakte het mogelijk om zowel het toilet als de inloopdouche discreet in te werken. Voor het toilet kozen we een strak ontwerp van Philippe Starck voor Duravit. De douche is van Hansgrohe, hét referentiemerk op het vlak van regendouches.

Een vrijstaand bad als blikvanger

Je kunt er niet omheen, het vrijstaande solid surface bad van Detremmerie springt in het oog. Dat moet ook, want we kozen voor een originele plek midden in de badkamer. Het geeft een leuke, speelse toets aan de ruimte.

Beton in de badkamer

De afwerking in de inloopdouche lijkt op industrieel beton, maar het zijn geen betontegels. Het gaat om volkeramische tegels van Kronos met een betonlook. Niet alleen zijn ze mooi, ze zijn ook erg onderhoudsvriendelijk.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties