Maak nu een afspraak

Elke dag met een glimlach je badkamer binnenstappen en thuiskomen in je eigen oase van rust. Klinkt goed, toch? Jaarlijks renoveert ons team 400 badkamers. De jouwe kan de volgende zijn!

Een afspraak bij je thuis

Een geslaagde badkamerrenovatie start bij een goed gesprek. Een van onze experten komt dan ook graag langs bij je thuis. Hij of zij bekijkt je oude badkamer, doet de nodige opmetingen en luistert naar je wensen.

Daarna krijg je van ons een gratis en vrijblijvende offerte, mét een professioneel 3D-ontwerp. Maak hier je afspraak. 

Telefoneer met een badkamerexpert

Hoelang duurt een badkamerrenovatie? Hoe kunnen we ons wassen terwijl onze badkamer gerenoveerd wordt? Kan ik een deel van de werken zelf uitvoeren? 

Ben je (nog) niet klaar voor een afspraak bij je thuis, maar zit je wel met een of meerdere vragen? Vraag een telefonisch gesprek aan met een van onze badkamerexperten. Een snelle en makkelijke manier om deskundige antwoorden te krijgen. Goed om te weten: onze ervaren experten zitten boordevol expertise. Vraag ze dus alles wat je wil weten!

We kijken alvast uit naar dat eerste gesprek met jou. 

Vul je gegevens in en een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je badkamerplannen persoonlijk én in alle rust bespreken met een van onze experten? Maak vandaag nog een afspraak.