1000 m²

badkamer inspiratie

Spring eens binnen final

Een geslaagde badkamerrenovatie? Die begint in onze toonzaal!

Onze deuren staan open voor jou. Kom langs wanneer het je past, loop op je gemak rond en bewonder meer dan 40 badkamers van dichtbij.

Ontdek onze badkamermeubelen, regendouches en baden en bekijk onze uitgebreide selectie aan tegels en andere materialen om je badkamer mee in te richten. Geef je ogen de kost, ga met je handen over de materialen en laat je inspireren.

Toonzaal ter plaatse

BEZOEK ONZE TOONZAAL
TE GENT

Toonzaal ter plaatse

BEZOEK ONZE TOONZAAL
TE GENT

virtuele toonzaal dagmar buysse

BEZOEK ONZE TOONZAAL
VIRTUEEL

In onze toonzaal zie je meer dan veertig echte badkameropstellingen en kan je onze materialen bekijken en aanraken. Zo zie je de mogelijkheden van je nieuwe badkamer meteen voor je.

Onze toonzaal is erg ruim. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden om rustig en op je gemak te praten met een van onze badkamerexperten. We nemen met veel plezier de tijd om naar je te luisteren.

Breng gerust een moodboard en enkele schetsen mee naar de toonzaal, of toon ons je Pinterest. Zo krijgen we meteen een beeld van je voorkeuren.

Een geslaagde badkamerrenovatie? Die begint in onze toonzaal!

Vul je gegevens in en een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je badkamerplannen persoonlijk én in alle rust bespreken met een van onze experten? Maak vandaag nog een afspraak.