Badkamer renovatie met betonlook XL tegels

In deze woning hebben de klanten gekozen voor de korte pijn: de grote badkamer, de douchekamer en het toilet werden tegelijkertijd gerenoveerd. De vakmannen volgden elkaar mooi op en na enkele weken was er een resultaat om u tegen te zeggen. Twee mooie inloopdouches én een douchetoilet.
Totaalprijs: € 64.000

Soms kan je beter even doorbijten en alle sanitaire ruimtes tegelijkertijd renoveren. Deze badkamer kreeg een ruime inloopdouche, de douchekamer werd aangepakt en het toilet kreeg een update met een ‘Japans toilet’ (een douchetoilet). In de badkamer werd zelfs het Veluxraam vervangen. Alle ruimtes kregen dezelfde tegel, met als resultaat voor een mooi, uniform geheel.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

XL tegels met betonlook

We kozen ervoor om zowel op de vloer als op de muren dezelfde tegel van 100 x 100 cm te plaatsen. We plaatsten deze met een minimale voeg, waardoor je een bijna naadloze douche krijgt. Door de waterdichte folie achter de tegels is de douche 100% waterdicht. De mooie betonlook geeft een industriële uitstraling, met zen-effect. De ideale vervanger voor de minder duurzame naadloze sierpleisters.

Inbouwspiegelkast

De spiegelkast is voor veel mensen een doorn in het oog, het kan zwaar aanvoelen, terwijl een vlakke spiegel een stuk moderner oogt. Maar waar berg je al die potjes en crèmes op in de badkamer? Hier werkten we met een inbouwspiegelkast. Om het toilet in te bouwen was er een voorzetwand nodig, deze trokken we door om de spiegelkast in te bouwen, waardoor je de look van een vlakke spiegel krijgt. Een oplossing voor al je spulletjes en toch strak én minimalistisch.

Een streepje muziek 

Zing je tijdens het douchen graag mee met muziek of luister je ’s morgens graag naar het radionieuws en het verkeersbulletin? Met een Sonos-box stream je al je favoriete muziek in de badkamer. 

‘Just siiiiiniging in the rain(shower)’

Minimalistische douche 

We betegelden de douchevloer met de XL tegel. De afvoer is een gootje, zodat er geen extra voegen op de vloer zijn en de badkamer naadloos doorloopt in de douche. 

Het doucheglas werd zonder traverse (bevestiging naar de overkant) geplaatst, waardoor je een heel strak geheel krijgt. 

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties