Doucherenovatie met marmerlook inloopdouche en zwarte accenten

Een oud bad dat moeilijk in- en uitstappen was, mocht plaats maken voor een ruime, bijna naadloze inloopdouche. Makkelijk in onderhoud en heel stijlvol met de marmerlook.
Totaalprijs: € 7.900

Doucherenovatie van een kustappartement

Bij deze renovatie richtten we ons volledig op de vernieuwing van de douche door het verwijderen van het bad. We hebben gekozen voor een luxe marmerlook inloopdouche, die de ruimte een elegante en tijdloze uitstraling geeft. De naadloze aansluiting van de marmerpanelen draagt bij aan het gevoel van ruimtelijkheid en klasse.

Maak een afspraak voor een opmeting bij je thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Industriële look

Daarnaast hebben we een industriële steellook douchewand geïnstalleerd, wat een moderne touch aan de badkamer toevoegt. De zwarte regendouche van Hansgrohe is een centraal element in de renovatie, bekend om zijn stijlvolle ontwerp en superieure functionaliteit. Deze regendouche biedt niet alleen een luxe douche-ervaring, maar harmonieert ook perfect met het marmer en de industriële accenten.

Makkelijk in onderhoud

De wandpanelen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch; ze zijn makkelijk in onderhoud en voelen warm aan, wat bijdraagt aan een comfortabele douche-ervaring.

Het eindresultaat is een moderne, stijlvolle en functionele douche die een verfrissende nieuwe look aan het kustappartement geeft.

Een doucherenovatie zoals deze duurt amper 2 tot 3 werkdagen. Je kan dus heel snel van je nieuwe douche genieten. 

Droom jij ook van een doucherenovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties