Van een eenvoudig bad naar een lichte, moderne inloopdouche

We hebben een eenvoudige badkuip vervangen door een nieuwe, stijlvolle inloopdouche met wandpanelen en een luxe regendouche. Deze renovatie combineert functionaliteit met elegantie en biedt een onderhoudsvriendelijke oplossing voor een moderne badkamer.
Totaalprijs: € 10.000

Van bad naar douche op 2 werkdagen. 

Bij deze renovatie hebben we een eenvoudige badkuip vervangen door een prachtige inloopdouche. De nieuwe inloopdouche is voorzien van hoogwaardige wandpanelen, die direct over de bestaande tegels zijn geplaatst. Deze wandpanelen zijn naadloos en gemakkelijk in onderhoud, waardoor de badkamer een moderne uitstraling krijgt zonder ingewikkelde renovatiewerkzaamheden.

Maak een afspraak voor een opmeting bij je thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Praktische regendouche

De douche zelf is uitgerust met een luxe regendouche, die zorgt voor een ontspannende en verfrissende ervaring. De waterleidingen zijn lokaal verlegd, zodat de overstap van bad naar regendouche efficiënt en zonder grote ingrepen kon plaatsvinden.

Snel en budgetvriendelijk

Een ander voordeel van deze renovatie is dat de vloer en het bestaande badkamermeubel ongewijzigd zijn gebleven. Hierdoor konden we de renovatie snel en kostenefficiënt uitvoeren, terwijl de badkamer een frisse en eigentijdse uitstraling kreeg. Het meubel werd vernieuwd maar kon op de zelfde plaats blijven hangen; wat een facelift!

Wandpanelen: Naadloos en Onderhoudsvriendelijk

De gekozen wandpanelen bieden tal van voordelen. Ze zijn naadloos, wat niet alleen zorgt voor een strakke en moderne look, maar ook schimmelvorming en ophoping van vuil voorkomt. Bovendien voelen de panelen warm aan, wat bijdraagt aan het comfort tijdens het douchen. Dankzij het onderhoudsvriendelijke oppervlak zijn de panelen eenvoudig schoon te houden, waardoor de badkamer altijd fris en hygiënisch blijft.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, klein of groot, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties