Badkamer renovatie met inloopdouche en ceppo di gre tegels

Deze woning van 100 jaar geleden had dringend een update nodig in de badkamer; we zorgden voor een renovatie met een praktische inloopdouche en hangtoilet.
Totaalprijs: € 27.900

Zelfs een hele oude badkamer in een nieuw jasje steken, is voor ons geen probleem. Dit is ook meestal de beste oplossing; de ruimte wordt dan volledige gestript tot op ruwbouw; nieuwe leidingen, nieuwe elektriciteit, pleisterwerk, tegels, plafond en schilderwerken.

Een oplossing die er weer voor jaren tegen kan!

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Ceppo di grez tegels

Ceppo is een Italiaanse natuursteen waar grote en kleine kiezelfragmenten in verwerkt zitten; hierdoor krijg je een unieke tegel met mooie donkere en lichtgrijze tinten. Hier werd een volkeramische versie geplaatst die alle nadelen van een echte natuursteen wegneemt en alleen maar makkelijk in onderhoud wordt. 

Het zorgt voor een tijdloos en mooi, zuiders effect en een prachtig contrast met het houten meubel. 

Houtlook badkamermeubel

Het meubel is uitgewerkt in een houtdecor met eiklook. Deze laminaatafwerking is perfect voor natte ruimtes; vlekken hebben geen kans en het is makkelijk afwasbaar. Echte eik is ook mogelijk, maar dan is het belangrijk dat het hout een lange droogtijd gehad heeft. 

Hout in de badkamer geeft altijd een warm en tijdloos gevoel; perfect voor deze badkamer!

Nisje in de inloopdouche

Oude woningen hebben vaak scheve muren; dit was ook het geval in deze badkamer. We hebben de muur mooi recht getrokken en de ruimte achter de valse wand benut met een nisje in de muur. Dit is een heel praktische oplossing voor je zeep en shampoo weg te zetten. Het poetst ook heel makkelijk en neemt ook geen extra plaats in. 

Kortom; een ideale oplossing!

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties