Badkamer renovatie – Betonlook inloopdouche onder schuin dak

De badkamer werd praktisch ingericht met een ruime inloopdouche met plafondbevestiging. De ruimte onder de schuinte werd benut met een bankje om op te zitten.
Totaalprijs: € 31.000

Een grote spiegel, dubbele lavabo met maximaal werkblad zorgt voor enorm veel comfort in deze badkamer onder de schuinte. Ideaal om je handdoek, stijltang, haarborstel en andere potjes te leggen.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

X-tra large meubel

Er werd hier gekozen voor een meubel van bijna 2 meter breedte + een extra kolomkast. Het meubel is met lades tot op de grond; zo werd er extra veel opbergruimte voorzien. Door het meubel van muur tot muur laten lopen, krijg je een strak en verruimend effect. Natuurlijk is dit ook extra makkelijk in onderhoud. 

Inloopdouche onder het schuine dak

Vaak wordt er gedacht dat een badkamer onder een schuin dak, geen ruimte biedt aan een inloopdouche. Niets is minder waar; de ruimte onder de schuinte werd benut met een grote ruime douchebank. Plaats genoeg om al je spulletjes op te plaatsen en handig om even op te zitten tijdens het afdrogen.

De douche kon moeilijker op de schuinte bevestigd worden met een traverse; er werd daarom gekozen voor een strakke plafondbevestiging. Heel stijlvol en ook makkelijk in onderhoud.

Tegels à volonté?

Deze badkamer werd volledig rondom getegeld met dezelfde tegel op de vloer en de wanden. Dit zorgt voor een verruimend effect; waar start de muur en waar eindigt de vloer? De lijnen vervagen door de uniformiteit. Dit is ook weer heel praktisch en makkelijk te poetsen, én geeft toch een heel moderne look. 

Het meubel is in een mooie donkere houtkleur voor een mooi contrast met de betonlooktegel.  

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties