Badkamer renovatie – Kleine, tijdloze badkamer met inloopdouche

In dit appartement werd het bad uitgebroken en vervangen door een ruime inloopdouche met draaibaar glasdeel tegen het spatwater.
Totaalprijs: € 18.400

De oude badkamer was niet praktisch en verouderd. Heel de badkamer werd gestript en vervangen door een ruime inloopdouche, lavabomeubel van 120 cm en een handdoekradiator. 

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Lichte tegels

In een kleine badkamer zonder raam is licht enorm belangrijk. Er werd daarom gekozen voor een lichte tegel van 60×60 cm die zowel op de wanden als de vloer geplaatst werd. De vloer lijkt daarom over te lopen in de wanden; dit geeft een enorm verruimend effect!

De tegel is volkeramisch met een lichtgrijze betonlook. Door warm wit licht in de badkamer te gebruiken, krijgt de badkamer een warme look. 

Draaibaar paneel douche

Soms lijkt een open inloopdouche niet mogelijk omdat het glas te kort is en voor extra veel spatwater zal zorgen.

Hier werd er gekozen voor een doucheglas met draaibaar paneel zodat het spatwater meer in de douche blijft. Een ingenieus en vooral praktisch systeem. 

Handdoek drogen op de radiator

Een handdoekradiator is altijd praktisch. Je kan de badkamer verwarmen en tegelijkertijd de badkamer we verwarmen. We plaatsen deze vaak in de buurt van de douche zodat je na het douchen een lekkere warme handdoek kan nemen.
In deze badkamer was het vermogen van de handdoekradiator voldoende als verwarming; soms is dit echter niet mogelijk en kan deze enkel als bijverwarming dienen. We berekenen dit altijd samen met de klant zodat de badkamer altijd goed opgewarmd kan worden, ook bij koude winterdagen.
 
Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties