Badkamer renovatie – Minimalistische badkamer in wit Corian

Deze renovatie begon als een wit blad met een stijlvolle badkamer als resultaat. Een ontwerp met Corian, wit design kraanwerk, een strak badkamermeubel en een op maat gemaakt bad.
Totaalprijs: € 38.000

Dit strakke badkamerontwerp heeft een tijdloze en tegelijk frisse uitstraling. Het bad werd op maat gemaakt en naadloos ingewerkt. Deze badkamer is het perfecte voorbeeld van een slim gebruik van een beperkte ruimte.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Een op maat gemaakt bad

Om de ruimte optimaal te benutten, kozen we ervoor om het bad op maat te laten maken. We werkten het in tussen de twee muren, zo sluit het perfect aan en vormt het bad een geheel met de rest van de badkamer. Het witte design kraanwerk van Vola en de eigenwijze regendouche maken dit ontwerp af.

Voldoende opslagruimte

In een kleine badkamer is het niet eenvoudig om bergruimte te voorzien, maar we hebben geen schrik van een uitdaging. Zo kozen we voor een lavabomeubel van Detremmerie met twee ruime opberglades. Onze schrijnwerker toverde daarnaast ook een maatkast uit zijn vingers, in dezelfde frisse stijl als de rest van de badkamer.

Naadloze afwerking

Corian zorgt op tal van punten voor een strakke afwerking. De wanden langs het bad werden bekleed met dit veelzijdige materiaal, zo creëerden we in een oogwenk een waterdichte ruimte. Het lavabomeubel werd bovenaan ook afgewerkt met Corian, wat de eenheid van het ontwerp benadrukt.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties