Badkamer renovatie met inloopdouche in kalksteen look keramische tegels

Van een eenvoudig bad naar een lichte, tijdloze inloopdouche met een stijlvolle bank. Vernieuwd toilet en elektriciteit voor een complete renovatie. Welkom in de wereld van functionaliteit en elegantie!
Totaalprijs: € 34.000

Licht en ruimte: een tijdloze en praktische transformatie

Deze badkamer hebben we omgetoverd tot een oase van licht, stijl en functionaliteit. Ontdek hoe eenvoudige elegantie en doordachte keuzes samenkwamen om een tijdloze badkamer te creëren die zowel rustgevend als praktisch is.

Maak een afspraak voor een opmeting bij je thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Tijdloos design

Het voormalige bad maakte plaats voor een ruime inloopdouche, gehuld in lichte tegels. Deze tegels zijn een vol keramische versie van een kalksteen uit Sardinië, waardoor de badkamer een uniek en verfijnd karakter krijgt. De keuze voor tijdloos design vormt de kern van deze transformatie, waarbij de badkamer een plek wordt die jarenlang elegantie behoudt.

Ruimtelijke luxe

De toevoeging van een comfortabele zitbank in de inloopdouche transformeert de ruimte in een luxueuze omgeving waar ontspanning centraal staat. Elk element is zorgvuldig geselecteerd om zowel esthetisch als functioneel bij te dragen aan de algehele sfeer.

Vernieuwde functionaliteit

Naast de opvallende veranderingen in het badgedeelte, hebben we ook het toilet vernieuwd en gezorgd voor een geheel nieuwe elektrische infrastructuur. Dit maakt de badkamer niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch en modern.

Elk detail, inclusief de unieke volkeramische tegels uit Sardinië, is met zorg gekozen om een badkamer te creëren die niet alleen mooi is om te zien, maar ook een plezier is om te gebruiken.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties