Badkamer renovatie met marmerlook inloopdouche

Dit appartement werd heel origineel en tijdloos gerenoveerd; een prachtige en onderhoudsvriendelijke keuze van de klant. We renoveerden ook het toilet en zorgden voor vernieuwde elektriciteit.
Totaalprijs: € 24.000

Een oase van stijl: badkamer renovatie met zwarte kranen, marmeraccenten en warm hout

Welkom in een badkamer die niet alleen functioneel is maar ook een symfonie van stijl en elegantie uitstraalt. Bij Dagmar Buysse hebben we recent een project afgerond dat de essentie van modern design en verfijning belichaamt. Deze badkamertransformatie is een meesterwerk waarin zwarte kranen, marmerpanelen en warm hout samenkomen om een tijdloze esthetiek te creëren.

Het toilet is apart in het appartement en werd afgewerkt met een mooi design toilet van Villeroy en Boch. De kleuren zijn in een tijdloos zwart/wit contrast en het hout van de vloer geeft een mooie warme uitstraling. 

Maak een afspraak voor een opmeting bij je thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Marmerlook inloopdouche

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze badkamer zijn de marmerpanelen in de douche. Deze panelen lijken bijna naadloos in elkaar over te lopen, en de marmerlook geeft een gevoel van weelde en klasse. Het marmer brengt een gevoel van sereniteit en elegantie in de badkamer.

Warme houtlook vloer

De vloer werd afgewerkt met een warme laminaatvloer met houtlook. Dit voegt een natuurlijk en uitnodigend element toe aan de ruimte en creëert een harmonieus contrast met de marmeren panelen in de douche

Industriële, steellook douchewand

Het doucheglas is voorzien van een steellook frame, wat zorgt voor een industrieel-chique uitstraling. Het frame voegt karakter toe aan de douche en benadrukt het moderne design van de badkamer.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties