Badkamer renovatie met ceppo di gre en bronzen kranen

Deze zolderbadkamer kreeg een fantastische make-over. Er was geen ruimte voor een grote inloopdouche, maar de combinatie die de klant koos maakt dat ruimschoots goed.
Totaalprijs: € 27000

Deze badkamer op zolder was klein en donker. De douche bestond uit twee muurtjes die een deel het licht tegenhielden vanuit het kleine zolderraampje. Eén muurtje werd vervangen door een glazen wand en de douche werd een klein beetje groter gemaakt. Dit maakte direct een enorm verschil in ruimtegevoel. De mooie tegels en het prachtig gekozen kraanwerk van Hansgrohe maken het af. 

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Ceppo di grez

Dit is een Italiaanse natuursteen waar grote en kleine kiezelfragmenten in verwerkt zitten; hierdoor krijg je een unieke tegel met mooie donkere en lichtgrijze tinten. Hier werd een volkeramische versie geplaatst die alle nadelen van een echte natuursteen wegneemt en alleen maar makkelijk in onderhoud wordt. 

Het zorgt voor een tijdloos en mooi, zuiders effect en een prachtig contrast met gekleurd kraanwerk.

Brushed bronze

Hansgrohe heeft sinds enkele jaren mooi gekleurd kraanwerk in PVD-afwerking. Hier werd er gekozen voor black brushed bronze; een mooie, geborstelde goudbronzen kleur die een warm contrast geeft met de grijze ceppo-tegels. 

Nisje in douche

Staat jouw shampoo en douchegel ook altijd in de weg op de grond van de douche? Een tabletje of douchemand kan een heel praktische oplossing zijn voor alle flesje in de douche, maar deze nemen altijd wat extra plaats in beslag. Een nisje lost dat probleem meteen op! Het is ook heel makkelijk in onderhoud en kan in een afmeting naar keuze geplaatst worden. 

Valse wanden zijn ideaal om nisjes in te verwerken. 

Kathedraalglas

Een nieuwe trend in het douchelandschap is ‘structuurglas’; terug van ‘weg geweest’! Dit bestaat in allerlei vormen zoals gekorreld, ‘reeded’ (verticale lijnen in het glas) en kathedraalglas (zoals in deze douche). 

Het vormt hier een mooi contrast met de zachtgouden profielen en geeft een ‘vintage-look’. Wanneer het gecombineerd wordt met zwarte profielen, krijgt je een mooie industriële look.

Door de structuur in het glas is het ook heel handig in onderhoud, want kleine vlekjes zijn moeilijk zichtbaar. Een ideale partner voor een echte Pinterest-badkamer!

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties