Badkamer renovatie met terrazzo tegels en bad

Een kleine renovatie met maximaal resultaat; nieuwe terrazzo-tegels + een modern meubel en gekleurde kranen zorgen voor extra schwung in deze badkamer!
Totaalprijs: € 15.500

Deze badkamer had een update nodig, maar enkele mooie vintage elementen mochten behouden blijven. Zo werd de oude parket behouden, het toilet en de radiator. Het bad was ook nog als nieuw, dus we creëerden sfeer met nieuwe tegels en een prachtig meubel in notelaar. De grote ronde spiegel geeft direct een verruimend effect en zorgt voor een moderne look. 

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Terrazzo

Het woord Terrazzo komt van het Italiaanse woord voor terras. De naam wordt gegeven aan tegels waar een marmer- of steenkorrel verwerkt is in een al dan niet gekleurde klei of cement; daarna worden de tegels gepolierd en krijg je een mooi kleurrijk effect van de steenkorrel die in de tegels gebakken werden. In deze badkamer zorgt de terrazzo direct voor extra kleur en sfeer. 

Hier werd voor een keramische versie gekozen van de klassieke terrazzo zodat deze extra makkelijk in onderhoud is.

Black brushed chrome

Hansgrohe heeft sinds enkele jaren mooi gekleurd kraanwerk in PVD-afwerking. Hier werd er gekozen voor black brushed chrome; een mooie donkere kleur die doet denken aan de loop van een geweer. Dit zorgt voor een stoere, mannelijke look in deze badkamer.

Notelaar

Een trendkleur die we de laatste jaren weer zien opduiken is notelaar. Een warme houtkleur met een lichte oranje ondertoon. Hier werd een meubel van Detremmerie gekozen in een houtdecor. Echt hout is gevoelig in de badkamer door de vochtige atmosfeer en grote temperatuurverschillen bij het wassen en kan dus krom trekken.
Houtdecor is ook niet poreus, dus tandpasta en andere badkamerproducten hebben geen kans om vlekken te maken op het hout.
De kleur zorgt voor een mooie vintage-look en past perfect bij de bestaande plankenvloer.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties