Badkamer renovatie met bad en inloopdouche met halve muurtjes

Licht en donker, het levert een prachtig contrast op waar we in dit ontwerp dankbaar gebruik van maakten. Een indrukwekkende inloopdouche, een ruim bad en grote keramische tegels: een perfecte match tussen luxe en gebruiksgemak.
Totaalprijs: € 46.000

Voor dit ontwerp speelden we met het contrast tussen licht en donker. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk, tijdloos ontwerp met alle comfort voor de gebruikers.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Werken met contrast

Het contrast vertaalt zich in donkere en lichte keramische tegels. We kozen resoluut voor XL-tegels met afmetingen van 45×90 cm. Zo blijft het aantal voegen beperkt en levert het een ‘cleaner’ resultaat op.

Indrukwekkende inloopdouche

De inloopdouche – mét anti-slipvloer – is een enorme blikvanger in deze badkamer. De bewoners kunnen genieten van een deugddoende douchebeurt dankzij de grote regendouche van Hansgrohe. De bijhorende handdouche is een ontwerp van Philippe Starck. De douche wordt afgebakend door twee muurtjes, erg handig als plek om de verzorgingsproducten op te zetten. We plaatsten een glazen wand op één van de halve muren. Zo beperken we het spatwater, maar laten we tegelijk veel licht binnen.

Tijdloze badkamermeubelen

Het dubbele lavabomeubel met vier ruime laden is van Belgische makelij. Het tablet bestaat uit één stuk en is dus erg onderhoudsvriendelijk. De Pura Vida lavabokranen zijn van Hansgrohe en eenvoudig in gebruik. De badkamerradiator, Vasco, heeft ook een handige handdoekbeugel. Het ruime bad van Villeroy & Boch is erg groot, maar liefst 190x90cm. Het toilet bevindt zich niet in dezelfde ruimte, maar vlak naast de badkamer. Ook dit plekje namen we in dezelfde stijl onder handen.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties