Badkamer renovatie – Keramische tegels en inloopdouche

Een schuine wand kan een serieuze uitdaging zijn bij het ontwerpen van een badkamer. Bij deze renovatie zorgt het dakraam in die schuine wand net voor een prachtige lichtinval. Gecombineerd met de kwaliteitsvolle materialen leverden we hier een knap design af.
Totaalprijs: € 35.000

De bewoners van deze woning wilden graag een onderhoudsvriendelijk ontwerp voor hun badkamer. Een extra moeilijkheid? De schuine wand. We maakten hier net een extra feature van. Het Velux raam zorgt namelijk voor een mooie lichtinval.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Volkeramische tegels

Natuursteen is een prachtig materiaal, maar geen slimme keuze voor een badkamer of inloopdouche. Het is erg gevoelig voor aantasting van zeepresten met vlekken tot gevolg. Volkeramische tegels, mét het uitzicht van natuursteen, zijn daarentegen bestand tegen vlekken en erg makkelijk te onderhouden.

Voldoende opbergruimte

De eyecatcher in deze badkamer is het massief houten lavabomeubel van de Belgische fabrikant F&F, afgewerkt met een blauwsteen tabel en twee knappe lavabo’s van Villeroy & Boch. Het meubel biedt heel wat bergruimte, net zoals de bijkomende kolomkast. Deze kast werd in hetzelfde materiaal vervaardigd.

Spelen met licht en donker

Er gaat niets boven natuurlijk licht in een badkamer. Het nieuwe dakvenster van Velux neemt deze taak duidelijk op zich, bovendien is het dankzij de PU-afwerking bestand tegen damp en vocht. Voor de douche kozen we een donkere spiegelende wand met Vismaravetro, zo geniet je toch enige privacy in de inloopdouche. Dit spel tussen donker en licht zie je ook in de tegelkeuze met twee contrasterende kleuren.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties