Badkamer renovatie – Marmerlook visgraat tegels en gouden kranen

De oude badkamer was eerst te klein voor bad én douche, daarom werd er een stuk van de slaapkamer bijgenomen. Zo creëerden we een ruime, trendy badkamer met goudaccenten en marmerlook tegels in visgraat. Aan het bad kozen we voor XXL-tegels voor een naadloos effect.
Totaalprijs: € 38.000

Deze klanten wilden graag een ruime badkamer die toch een tikkeltje anders is dan de rest. We kozen voor een groot bad en een ruime inloopdouche, maar het meubel van muur tot bad met de twee ronde spiegels is de absolute blikvanger. 

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

With a touch of gold

Vooral de kranen in deze badkamer maken deze badkamer tot een uniek ontwerp. De kranen in gold-look hebben een PVD-afwerking. Dit is een vrij nieuwe technologie waarmee het mogelijk is om metalen voorwerpen, zoals bijvoorbeeld kranen en badkameraccessoires, te voorzien van een gekleurde coating. Dit is veel sterker dan een laklaagje. Met een PVD-coating hoef je je geen zorgen te maken voor krasjes bij het poetsen, maar het is vooral ook heel erg mooi.

XXL tegels rond het bad

De omkasting van het bad voerden we uit met grote keramische platen in een witte marmerlook, de zogenaamde XXL tegels. Deze werden bij de leverancier met de laser op maat gesneden. Zo krijg je een naadloos effect en de look van een badkamer in echte marmer. Het grote voordeel van deze vol keramische tegels is dat ze veel makkelijker in onderhoud zijn dan echte marmer, omdat er geen speciale poetsproducten nodig zijn. Mooi én handig.

De verlichting maakt het af

In de douche maakten we een grote nis met led-verlichting en net onder het plafond zorgt een led-strip voor een warme sfeer. Achter de spiegels is er dan weer mooi indirect licht voorzien, maar de hanglampen naast de spiegels zorgen voor de echte sfeer. Gewoon wow.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties