Badkamer renovatie met bad, inloopdouche en toilet

In deze badkamer zaten enkele uitdagingen door onder andere de unieke ramen; dit hield onze ontwerper niet tegen. Hij zorgde voor een prachtig en tijdloos resultaat in deze ruimte.
Totaalprijs: € 28.000

Niet elke badkamer kan uitgerust worden met een bad en een ruime inloopdouche. Deze bewoners hebben het geluk om ruimte te hebben voor de twee. Een dubbele wastafel wordt daardoor overbodig. 

Het is een aangenaam ontwerp met lichte, frisse kleuren waar ze nog lang van kunnen genieten.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Regendouche in het plafond

Regendouches zijn er tegenwoordig in alle maten en vormen. Ze kunnen met een muurarm geleverd worden, of met een bevestigingsarm uit het plafond. Maar wist je ook dat we de regendouche ook in het plafond kunnen inwerken?

Dit geeft een strak design en kan bovendien de ideale oplossing zijn bij een laag plafond. Het geeft in elk geval een groot wellnessgevoel.

Keramische tegels met natuursteenlook

De wandtegels zijn volkeramisch, maar hebben de look van een kalksteen uit Sardinië. Alle voordelen op een rij van een degelijke, duurzame keramische tegel zonder alle nadelen van een natuursteen.

Deze zijn vaak moeilijk in onderhoud; vragen om speciale producten en zijn dikwijls heel gevoelig voor vlekken door hun poreusheid. 

Asymmetrisch design

Onze ontwerper zorgde voor een speelse look bij het meubel door een modern open rek te voorzien onder de ramen. Dit is een praktische oplossing om alle kleine productjes voor dagelijks gebruik op te plaatsen.

De spiegel kon niet de volledige breedte van het meubel volgen door de originele ramen. Het rekje, de spiegel en het asymmetrisch meubel zorgen zo voor een unieke look!

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties