Badkamer renovatie – Douche met schuifdeur en keramische tegels

Dit appartement had enkel een kleine lavabo en een bad. De ruime inloopdouche en het grote badkamermeubel is nu een stuk praktischer.
Totaalprijs: € 23.000

Het bad uitbreken en een ruime douche plaatsen, met een klapzitje maakt de badkamer een stuk toegankelijker. 

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Schuifdeur douche

Een grote douche met schuifdeur zorgt ervoor dat je het ruimtegevoel hebt van een inloopdouche, maar toch de warmte behoudt van een douchecabine. 

Schuifdeuren waren vroeger moeilijk te onderhouden, maar ondertussen zijn ze door hun strak en minimalistisch design al heel wat makkelijker te poetsen. De deuren kunnen los geklikt worden om tussen de overlappende delen ook te kunnen schoonmaken. 

Toiletrenovatie

In dit appartement was het toilet apart. Er werd gekozen voor een beperkte renovatie waardoor de muren konden blijven. De vloer werd vernieuwd en er werd omgebouwd naar een praktisch hangtoilet en een modern handwasbakje. Een kleine aanpassing voor een maximale metamorfose. 

Extra veel opbergruimte

Het meubel van Sleurs is voorzien van een smalle bovenlade met een extra grote lade tot op de grond. In de onderste schuif is nog een extra legplank voorzien zodat er extra veel opbergruimte is.
De spiegelkast geeft ruimte voor alle kleine spulletjes. De XXL-kolomkast werd op maat gemaakt en geeft ruimte voor de grote handdoeken. 

De hall in een nieuw kleedje

Onze tegelinstallateur is ter plaatse om de badkamer en het toilet te voorzien van nieuwe tegels, dus waarom niet onmiddellijk doortrekken in de hall?! Zo kreeg grote hall ook dezelfde tegels waardoor je een mooi uniform geheel krijgt. 
De tegels zijn volkeramisch, maar hebben de look van een kalksteen uit Sardinië. Mooi en tijdloos!
 
Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties