Badkamer renovatie – Bad onder schuin dak en marmerlook infrarood douche

Als je wat puzzelt, kan er in een kleine badkamer heel wat. Een vrijstaand bad, veel werkblad aan de lavabo én een ruime douche met infraroodbank.
Totaalprijs: € 40.000

Deze luxueuze badkamer is een streling voor het oog. Samen met de klanten kozen we voor hippe grote tegels met marmerlook. Het zwarte kraanwerk zorgt voor een mooi contrast en het houten meubel geeft een warme touch. De infrarood douche is de kers op de taart.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Zwarte kranen

Zwart is al lang aan een opmars bezig in ons interieur, kijk maar naar de vele stalen ramen en deuren die je ziet. In de badkamer spreken we niet meer van een trend, het is een blijver geworden in het gamma. Zwarte kranen geven ook een mooi accent op lichte tegels en zorgen voor een extra hippe touch. 

Infrarood in de douche

Wil je graag wat wellness toevoegen aan de badkamer of heb je het gewoon graag lekker warm in de douche, dan is een sunshower geen overbodige luxe in de badkamer.

Je vindt infraroodstralers in allerlei maten en kleuren voor de badkamer, maar het leuke eraan is dat ze in de douche kunnen geplaatst worden. Ze zijn namelijk waterdicht en helemaal veilig. Ze werken vooral met korte golf IR, dat is de IR-straal die vooral gebruikt wordt in de medische wereld. Het werkt diep in op het lichaam en is extra helend is voor de spieren. 

Je kan de shun shower dus ook gebruiken om ’s morgens van je stijve spieren af te komen of om verzuring te vermijden na het sporten. 

Je kan de sunshower gratis komen testen in onze toonzaal.

Eén of twee lavabo’s?

Er wordt vaak gedacht dat twee wastafels hebben een must is in een badkamer, maar hoe vaak sta je nog samen aan de lavabo? We wassen ons meestal in de douche of in bad. 

Een enkele lavabo met veel werkblad ernaast is heel handig. Je kan toch naast elkaar staan en je hebt plaats om die stijltang of haardroger even neer te leggen. 

In deze badkamer kozen we voor een opbouwlavabo, dit past mooi bij het vrijstaand bad en geeft ook direct wat meer sfeer aan de badkamer. 

Een bankje in de douche

Vaak wordt een bankje in de douche gekoppeld aan mensen op leeftijd, maar het is ook gewoon heel handig om even te kunnen neerzitten bij het douchen. Benen scheren, voeten wassen… het zijn zaken waar we anders halsbrekende toeren voor moeten uithalen. 

Een betegeld bankje is helemaal handig, want is makkelijk in onderhoud en je kan er ook je zeep of shampoo opzetten. 

Het apart toilet werd ook aangepakt

Wanneer we een badkamerrenovatie doen, kan het handig zijn om ook het apart toilet mee te pakken.

Er zijn daar ook vakmannen voor nodig, dus dit mee inplannen bespaart tijd en heel wat extra kosten.

Hier gingen we voor een vintage-look tegel met een leuk accent (een schattig schildpadje op enkele tegeltjes). Het handwasbankje heeft een handig kastje en zorgt direct voor een luxegevoel. De lavabo is van Detremmerie in Emperador-marmer en past mooi bij het kastje in donker hout. Een rond spiegeltje maakt het geheel helemaal af. 

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties