Badkamer renovatie – Kleine badkamer met inloopdouche onder schuin dak

Een compacte badkamer ontwerpen die allesbehalve klein aanvoelt, dat is een hele kunst. Zeker als er ook een schuin dak aanwezig is. Het eindresultaat is een functionele, moderne badkamer met strakke witte meubels en zwarte touch.
Totaalprijs: € 28.000

Leve het ruimtegevoel

Een kleine oppervlakte en een schuin dak, het is geen geschenk voor een badkamerontwerper. Bovendien heeft deze woning een houten bouwstructuur, wat de inrichting op technisch vlak nog wat extra bemoeilijkt. Maar geen uitdaging te groot voor het team van Dagmar Buysse.

De kleine badkamer werd slim ingedeeld met een beperkt aantal badkamermeubelen. Zo heb je als bezoeker voldoende ademruimte in deze badkamer. Dankzij de glazen douchewand van Vismaravetro gaat er geen licht verloren en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Een zacht contrast tussen wit en zwart

Geen harde clash tussen kleuren in dit moderne ontwerp. Hoewel we spelen met zwart en wit voelt het erg zacht aan, daar zal ook de warmgrijze kleur van de Emil Cermica-tegels voor iets tussen zitten.

Het wit gelakte lavabomeubel van Detremmerie met mat wastafeltablet heeft drie lades en biedt dus voldoende opbergruimte. Voor het kraanwerk en de belangrijkste accessoires koos de designer voor een matzwarte afwerking. De kranen en regendouche zijn van het Deense Vola, de toiletrolhouder en -borstel van het Nederlandse Geesa.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties