Badkamer renovatie met betonlook inloopdouche en zachte mozaïek

De badkamer was niet groot, maar voorheen voorzien van een kleine douche met bad. Nu is er een ruime inloopdouche met een praktisch bankje. Een hele verbetering.
Totaalprijs: € 24.950

Van witte tegels en een lange smalle badkamer, naar een ruim gevoel met een zachte betonlook. We konden de badkamer niet groter maken dan ze was, maar na de renovatie voelt de ruimte als een balzaal. Een dansje placeren is dan ook toegelaten onder de douche! 

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Betonlook en zachte mozaïeken

Op de vloer en in de douche werden overal volkeramische tegels geplaatst in betonlook. Achter het meubel werden van dezelfde collectie mozaïeken geplaatst in zachte tinten. Dit geeft onmiddellijk extra sfeer in de ruimte. 

Douchebankje van muur tot muur

In de douche werd er een ruime bank voorzien in dezelfde tegel als de wand en vloer. Dit zorgt voor een praktisch tablet voor de shampoo en zeepjes. 

Het bankje is natuurlijk ook heel praktisch om even op plaats te nemen bij het afdrogen, benen scheren, voeten wassen… de mogelijkheden zijn legio. 

De douche is zo ruim en praktisch en heel makkelijk in onderhoud. 

Maatwerk in de badkamer

Bij deze klant werd er ook een nieuwe deur voorzien en een kastje op maat in de hall; mooi passend bij het badkamermeubel. 
De schuifdeur werd afgewerkt aan de buitenkant met een mooi opbouw railsysteem met zwart smeedwerk. 
Maatwerk is dus ook steeds mogelijk; we passen alles aan naar de wensen van de klant. 
 
Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties