Badkamer renovatie – Hele kleine badkamer onder schuin dak met inloopdouche

Een heel kleine douchecabine op zolder die heel weinig gebruikt werd, is omgetoverd naar een oase van rust waar nu het hele gezin graag een douche neemt.
Totaalprijs: € 18.200

Een kleine badkamer onder het dak; 3,5 vierkante meter. Geen balzaal, maar toch hebben we samen met de klant gezocht naar een mooie, ruim aanvoelende oplossing mét inloopdouche, toilet en wastafel.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Ibiza-sfeertje

De dochters des huize wilde graag een zuiders-gevoel in de badkamer. De lichte, grote tegels in combinatie met de zwarte kranen, geven een modern en warm gevoel. De accessoires maken het af voor een gezellig, mediterraans sfeertje. 

Doucheglas met discrete bevestiging

Het schuine plafond vroeg om een creatieve oplossing voor het glas; vaak wordt dit met een traverse naar de overkant bevestigd.

Hier werd er een wand van Aquaconcept geplaatst met een ‘winkelhaak-bevestiging’ tegen de muur. Heel strak en heel makkelijk in onderhoud.

Bankje onder het schuine dak

Door de helling van het dak in de badkamer (langs twee zijden) was de ruimte beperkt om een inloopdouche te maken. We plaatsten daarom een bankje onder het dak. Dit is praktisch om je shampoo en zeep op te plaatsen, maar ook om je benen te scheren, voeten te wassen, …
Onder het schuine plafond kan je niet staan, maar wel nog zitten. Een heel fijne en praktische oplossing die het ruime gevoel behoudt. 
 
Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties