Badkamer in Engelse stijl met zwarte accenten

De badkamer werd uitgebreid naar een stuk van de berging; zo werd de badkamer ruim en licht. Er werd voor een tijdloos en landelijk ontwerp gekozen met zwarte kranen voor een modern accent.
Totaalprijs: € 52.000

De oude badkamer was klein en had een laag plafond; uitbreiden was de beste oplossing. De berging naast de badkamer werd verkleind en ook aangepakt. Er werd een sas gebouwd tussen de buitendeur, keuken en de badkamer. Hierdoor werd er meer privacy gecreëerd; een glazen deur tussen hall en badkamer zorgt voor extra veel licht.  

Hout op de vloer

Op de vloer werd er gekozen voor een keramisch parket; een mooie tegelvloer met de look van een echte parket. Dit zorgt voor een mooi landelijk, maar vooral tijdloos en warm gevoel. 

De vloer werd doorgetrokken naar de hall en berging voor een ruimtelijk effect. Zelfs in de douche heb je het gevoel op een mooie plankenvloer te staan. 

Kranen met kruisjes

De kranen zijn een erg leuk ontwerp; ze hebben de ‘landelijke’ kruisgrepen uit de jaren ’20 maar door hun gestileerde look en de zwarte kleur geven ze een erg moderne en tijdloze look aan de badkamer. 

Van binnen hebben ze een modern binnenwerk met keramische schijven; mooi en duurzaam dus. 

Muziek in de badkamer

Niets zo leuk als ’s morgens opstaan met de radio in de badkamer; het nieuws al even beluisteren, meezingen met je favoriete nummers onder douche en je mentaal al voorbereiden op de komende files…
Oké, de files zijn misschien minder leuk, maar even zingen met je handdouche als micro, kan nu op eender welk nummer met de Sonos-speaker. 
Hierop kan je via je telefoon kan je muziek streamen met Spotify of Deezer en zelfs luisteren naar elk radiostation ter wereld. Hola baño!
Hier werd er gekozen voor een zwarte Sonos One die perfect past bij de kranen.
 

Bekijk onze andere realisaties