Landelijke badkamer renovatie met bad en inloopdouche

Deze prachtige badkamer is het resultaat van een grondige renovatie. Het ontwerp omvat de hedendaagse luxe van een regendouche, slimme ingrepen zoals ingemaakte kasten en mooie vintage details.
Totaalprijs: € 33.000

De bewoners van deze badkamer kunnen genieten van een ruim ligbad en een praktische inloopdouche. De blikvanger? Een massief eikenhouten lavabomeubel met een tablet van Belgische blauwe hardsteen.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Alle badkamercomfort in één ruimte

Deze badkamer in landelijke stijl beschikt over een indrukwekkend lijstje toestellen: een ruim ligbad, een praktische inloopdouche met thermostatische kraan en regendouche, een hangtoilet en een dubbel lavabomeubel. Bovendien werd er ook LED verlichting geïnstalleerd en is er voldoende opbergruimte.

Keramische tegels met hardsteen look

De volkeramische tegels zijn imitatie blauwe hardsteen. Ze zien er uit als eeuwenoude tegels, maar ze hebben heel wat moderne voordelen. De tegels zijn volledig waterdicht, krasvast en erg eenvoudig te onderhouden.

Kwaliteitsvolle materialen vormen de basis

In de ontwerpen van Dagmar Buysse gaan moderne techniek en degelijke materialen hand in hand. Het ruime ligbad van Villeroy & Boch, het massief eikenhouten lavabomeubel met een natuursteen tablet van Belgische blauwe hardsteen, het hangtoilet van Villeroy & Boch met spoelsysteem van Geberit en het kwalitatieve kraanwerk van Hansgrohe en hun designmerk Axor bewijzen deze stelling. 

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties