Badkamer renovatie met bad, inloopdouche en visgraat parketlook vloer

Het ontwerp van deze badkamer zit boordevol bijzondere elementen. De parketvloer – het is een indrukwekkende imitatie – springt meteen in het oog. Daarnaast pakken we uit met een opvallend back-to-wall bad en een massief eiken badkamermeubel.
Totaalprijs: € 29.000

De vloer van deze gerenoveerde badkamer lijkt een oude parketvloer, maar het gaat om een keramische vloer met visgraatmotief. Als dat geen opvallende feature is! De badkamer biedt plaats aan een ruime inloopdouche met inbouwkraanwerk, een nisje voor je shampoo, en een opvallend bad.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Parketvloer als blikvanger

De keramische tegels van Rex Visions werden in visgraatmotief geplaatst. Zo lijken ze des te harder op een wondermooie parketvloer. Een indrukwekkend staaltje imitatie, als je het ons vraagt. Je hebt dus de looks van een knappe parketvloer, maar alle onderhoudsvriendelijke voordelen van een keramische vloer. Extra plus: de vloer loopt gewoon door in de inloopdouche. De parketlook matcht perfect met het massieve eikenhouten lavabomeubel van F&F.

Bad met vrijstaande look

Het bad is een heel speciaal type; de voorkant is uit 1 stuk gemaakt zodat het bad een vrijstaande look krijgt. Achteraan kan het bad toch tegen de muur geplaatst worden en mooi afgewerkt worden. Handig in onderhoud en de oplossing voor kleinere badkamers. Het bad is het model van Charley van Xenz, 180 x 80 cm, maar bestaat ook in een kleinere maat. 

Het plezier van douche én bad

Waarom kiezen tussen douche of bad als je beide elementen kunt toevoegen aan het ontwerp? De inloopdouche is een regendouche van Hansgrohe met staafhanddouche van Starck. De glazen wanden zijn van de Italiaanse fabrikant Vismaravetro. 

Een nisje in de muur is handig om je shampoo en douchegel handig op te bergen. Zo moet er niets op de grond staan. 

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties