Badkamer renovatie met inloopdouche en parkettegels

Een kleine ruimte is de uitgelezen kans voor badkamerconsultants om de slimste oplossingen te bedenken. De bewoners van dit huis in Lokeren wilden graag een inloopdouche met een handig bankje. Het schuine dak maakte hiervan geen evidente opdracht, maar het resultaat mag er zijn!
Totaalprijs: € 22.000

Een schuin dak als leuke uitdaging

In een kleine badkamer met een schuine wand is het de kunst om de beschikbare ruimte slim te benutten. Het was even puzzelen met de verschillende meubels en sanitaire voorzieningen, maar in het resultaat komt elk element volledig tot zijn recht.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Ruime inloopdouche met parkettegels

Voor de vloer in de badkamer en de inloopdouche kozen we een keramische parkettegel. De voordelen van een gewone tegelvloer, maar de look van warm parket. De tegels lopen ook door in de inloopdouche, waardoor de kleine ruimte een grotere uitstraling krijgt. Het glazen douchescherm zorgt ervoor dat het water binnen de douchezone blijft. 

De douchekraan werd geplaatst aan de ingang van de inloopdouche, zo kan het water alvast opwarmen voor je onder de regendouche van Hansgrohe springt.

Praktisch lavabomeubel

Het lavabomeubel is een eenvoudig, strak ontwerp van Detremmerie. Dankzij de twee greeploze lades en de ruime kolomkast beschikken de bewoners over voldoende bergruimte. De witte kleur vinden we daarnaast nog terug in de radiator en het hangtoilet van Clou.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties