Badkamer renovatie – Kleine badkamer met inloopdouche en toilet

In een kleine ruimte moet je met enkele slimme ingrepen een maximale indruk achterlaten. Een goede materiaalkeuze is bijgevolg essentieel. Zoek naar eenheid om de beperkte omvang zo ruim als mogelijk te laten lijken.
Totaalprijs: € 25.000

Kleine badkamer, ruime inloopdouche

De zachtgrijze tegels van Provenza vormen de achtergrond voor de ruime inloopdouche. De bewoners van dit appartement kunnen herbronnen onder de grote regendouche van Hansgrohe. Op het handige rekje kan iedereen zijn verzorgingsproducten kwijt.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Strak lavabomeubel

De blikvanger van deze badkamer is het majestueuze, eikenhouten lavabomeubel van F&F. In hetzelfde duurzame materiaal werd ook een grote kolomkast voorzien met voldoende opbergplaats. De strakke lavabokraan van Hansgrohe, naar een ontwerp van Philippe Starck, komt volledig tot zijn recht op de rechthoekige opbouwlavabo van Duravit. De spiegel, ook van Duravit, krijgt dankzij de led verlichting extra glans. De handdoekdroger van Vasco maakt het ontwerp af.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties