Landelijke badkamer renovatie met inloopdouche en toilet

Deze prachtige badkamer is het resultaat van een grondige renovatie. Het ontwerp omvat de hedendaagse luxe van een regendouche, slimme ingrepen zoals ingemaakte kasten en mooie vintage details.
Totaalprijs: € 37.500

Wat valt meteen op als je deze badkamer binnentreedt? De vintage radiatoren van Vasco. Ze geven het landelijke ontwerp een stoere, vintage touch. Verder werd de badkamer ingericht met hoogwaardige materialen, zoals Franse eik en Belgian Blue composiet.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Hoogwaardige materialen

De inloopdouche is een Raindance showerpipe van Hansgrohe. In de douche werden XL-tegels van Cotto d’Este geplaatst, een erg onderhoudsvriendelijke keuze. Net zoals de wand van spiegelglas. Het lavabomeubel van F&F is vervaardigd uit massieve Franse eik met een Belgian Blue composiet tablet en heeft twee onderbouwlavabo’s van Villeroy & Boch.

Slim gebruik van de ruimte

De beschikbare ruimte werd goed ingedeeld, geen enkel hoekje ging verloren. Het hangtoilet van Duravit zit discreet weggewerkt in een nis. In één van de wanden werkten we subtiel een ruime kast in, zo is er bergruimte te over. De kast werd gemaakt uit hetzelfde massieve eikenhout als het badkamermeubel.

Originele details

Ze springen meteen in het oog: de vintage radiatoren van Vasco. Net zoals de mengkraan, de grepen van de ingemaakte kast en de handdoekhanger, die ook met zorg werden uitgekozen.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties