Kleine badkamer met maximaal comfort

In deze badkamer werd elke vierkante meter benut; een ruim badkamermeubel, toilet én een heel speciaal bad met ingewerkte douche.
Totaalprijs: € 25.000

Een grote spiegel, 1 lavabo met maximaal werkblad zorgt voor enorm veel comfort in deze kleine badkamer. Ideaal om je handdoek, stijltang, haarborstel en andere potjes te leggen.

XXL meubel en spiegel

Er werd hier gekozen voor een meubel van 2 meter in een badkamer van maar 5 vierkante meter; hierdoor is er toch heel veel opbergruimte en werkblad voor al je spulletjes. De spiegel start op het werkblad en loopt helemaal tot het plafond; dit geeft een enorm verruimend effect waardoor de badkamer bijna dubbel zo groot voelt. De spiegel zelf wordt verlicht met een led-strip waardoor je een moderne look krijgt.

Een bad met een hoek af!

In deze badkamer werd er gekozen voor een bad van XENZ met een afschuining. Aan de ene kant is er genoeg ruimte om te liggen (én te douchen), aan de andere kant wordt het bad smaller aan de voeten. Er is weinig verlies aan comfort en je wint heel wat bewegingsruimte in de badkamer.  

Compact toilet

Soms zijn 5 centimeter genoeg om wat extra ruimte te winnen! Een compact hangtoilet geeft hetzelfde zitcomfort dan een klassiek hangtoilet, maar toch wat extra ruimte aan de benen. Ideaal voor kleine toiletruimtes en badkamertjes.

Bekijk onze andere realisaties