Badkamer renovatie met bad en doorloopdouche

De blikvanger van dit ontwerp is tegelijk ook mooi verstopt. De inloopdouche zit namelijk verborgen achter een op maat gemaakt douchescherm van spiegelglas. De bewoners kunnen ook genieten van een deugddoend bad in deze lichtrijke badkamer.
Totaalprijs: € 26.000

Een strakke badkamer met douche en bad, dat was het opzet van dit ontwerp. Niet zomaar elk in een hoek van de ruimte, maar op een originele manier met elkaar verbonden. Het lavabomeubel werd sober gehouden, de kolomkasten zorgen voor voldoende opbergruimte.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Een originele doorloopdouche

Het bad van Villeroy & Boch staat centraal in de badkamer, de douche sluit hier perfect op aan. Het werd een doorloopdouche, waar je langs de twee kanten makkelijk in en uit kunt. De betegeling rond het bad loopt door tot in de douche, waardoor het een handig zitbankje wordt waar je ook eenvoudig je douchespullen op kwijt kunt. In het plafond bouwden we een Grohe regendouche in. Het spatwater wordt tegengehouden door de op maat gemaakte douchescherm van spiegelglas. Perfect voor de privacy én voor het ruimtegevoel in de badkamer.

Voldoende kastruimte

Wanneer klanten om voldoende opbergruimte vragen, kan dit opgelost worden door een lavabomeubel van grote onderkasten te voorzien. Dit is niet altijd een elegante oplossing. Dit keer kozen we voor een grote hangende lavabo van Villeroy & Boch met hieronder een lage, hangende onderkast met twee lades. In hetzelfde materiaal werd aan de andere kant een grote kolomkast voorzien en een handige zitbank.

Extra privacy

Het toilet van de badkamer ligt in een aparte, aanpalende ruimte. Om de samenhang met de badkamer te verzekeren, lieten we de tegels van Cotto d’Este doorlopen tot in het toilet. We kozen voor een strak hangtoilet van Duravit, een ontwerp van Starck.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties