Badkamer renovatie met Japans toilet, bad en marmer

Een badkamer met een japans douchetoilet is een ware luxe. Vergeet de bidet van vroeger; dit is de real-deal!
Totaalprijs: € 55.000

Deze klanten kozen ervoor om het toilet en de badkamer tegelijkertijd te vernieuwen. In beide ruimtes werd gekozen voor mooi gekleurd kraanwerk en luxueuze materialen. 

De douchetoiletten (in de volksmond ‘japans toilet) zorgen voor het ultieme comfort.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Japans toilet

In Azië weten ze al langer welk comfort een douchetoilet biedt. Vooral in Japan zijn ze in bijna elke badkamer te vinden. 

Hier kennen we het bidet van vroeger; het douchetoilet is nu een combinatie van een toilet en een bidet, maar dan volledig elektronisch gestuurd via afstandsbediening of een app. 

Na de boodschap drukt u op een knop en u wordt volledige gereinigd door een waterstraal onder de bril. De temperatuur en de druk van deze straal kunnen afzonderlijk geregeld worden.

Bij dit toilet wordt u achteraf ook helemaal droog geblazen. De pot zelf is zonder spoelrand dus extra makkelijk te poetsen.  U voelt zich echt een koning bij elke boodschap. Kortom een toilet dat letterlijk een troon mag genoemd worden. 

Zonder (s)chroom

Deze klanten kozen voor mooi kraanwerk in geborsteld nikkel; het lijkt een beetje op inox, dus mooi mat van kleur. Dit geeft een zachte look en zorgt voor extra sfeer. De kranen zijn van het merk Axor; dat is de designcollectie van Hansgrohe. Design én kwaliteit gaan dus hand in hand. 

In het apart toilet werd er gekozen voor brushed bronze; een kleur die voor extra warmte zorgt in het kleinste kamertje. 

Een bad in Quaryl

Het bad is uitgevoerd in een gepatenteerd materiaal Quaryl; dit is een speciaal ontwikkeld composiet door Villeroy & Boch. Het bestaat uit een combinatie van het klassieke acrylhars en kwarts (vandaar ook de naam).

Door deze speciale samenstelling wordt het bad extra sterk en kunnen er mooie strakke lijnen in het design gevormd worden. 

Fontein in marmer

In het toilet werd het handwasbakje uitgevoerd in echte marmer in de kleur Emperador. Een prachtig resultaat dat mooi combineerd is met het kraantje in brushed bronze. 

Het handwasbakje werd onderaan afgewerkt door een siersifon en stopkraantje in dezelfde afwerking als de kraan. Ook de accessoires zijn afgewerkt in deze kleur. Samen met het japans toilet zorgt dit voor een zeer luxueus resultaat. 

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties