Rust primeert in dit landelijk ontwerp

Een badkamer moet een oase van rust zijn, waar bewoners op een aangename manier hun dag beginnen én eindigen. De felblauwe kleur van de oude badkamer was geen ‘perfect match’, dit rustieke ontwerp met luxueuze touch daarentegen wel.
Totaalprijs: € 34.000

Rustieke atmosfeer

De volledige badkamer werd gestript, zodat het team met een schone lei kon beginnen. Het landelijke lavabomeubel met natuursteen tablet van de Belgische fabrikant Aquaprestige tilt het ontwerp naar een hoger niveau. De nieuwe vloer is een onderhoudsvriendelijke, keramische tegel van REX mét een parketlook. De lambrisering met verticale groef rondom de volledige ruimte is het toppunt van landelijk design.

Toegankelijke inloopdouche

Een douche nemen wordt een waar genot in deze badkamer. Het douchescherm met veiligheidsglas is maatwerk van Vismaravetro. Voor het kraanwerk viel de keuze op Hansgrohe. De inloopdouche is daarnaast ook een plezier om schoon te maken, dankzij de xxl tegels van Cotto d’Este (1x3m) voor een minimum aan voegen. Het bankje verhoogt het gebruiksgemak en zal de bewoners ook in de verre toekomst een grote dienst bewijzen.

Aandacht voor details

Het hangtoilet van Clou met een spoelsysteem van Geberit zit discreet weggestopt achter een muurtje. Tussen datzelfde muurtje en de wand van de inloopdouche werkten we een bank op maat in. De zitbank, die je bovenaan eenvoudig kunt openen, is de perfecte plek om allerlei badkamerspullen op te bergen.

Bekijk onze andere realisaties