Badkamer renovatie – Bad en douche onder schuin dak

Bij deze badkamer werd de douche en het bad volledig naadloos uitgewerkt in solid surface. Zelfs het bankje in de douche loopt in 1 stuk door. Heel knap!
Totaalprijs: € 41.000

Een badkamer met weinig onderhoud; daar droomden deze klanten al lang van. Solid surface is hiervoor een ideale oplossing. Het bad en de douche zijn volledig zonder naden. 

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Solid surface 

Corian is een synthetisch materiaal dat ontwikkeld is door de firma Dupont om extra hygiënische en naadloze oppervlaktes te kunnen aanbieden. Het bestaat al sinds 1963 en werd toen vooral voorzien in labo’s. Ondertussen is het helemaal ingeburgerd in de badkamers vermits het heel makkelijk in onderhoud is en er door middel van een koude lassing geen naden meer zijn in de badkamer. 

Het is ook bijna poriënvrij en kan in verschillende kleuren verkregen worden; een ideaal materiaal voor de badkamer!

Dupont was het eerste bedrijf dat dit hoogwaardig composiet op de markt heeft gebracht. Ondertussen zijn er varianten van verschillende merken die we kennen onder de verzamelnaam ‘solid surface’. 

Bankje in de douche

In deze badkamer staan bad en douche mooi naast elkaar, door de naadloze lijnen vormen ze 1 mooi geheel. In de douche loopt het bad door in een bankje; heel handig om voeten te wassen, benen te scheren of gewoon om je shampoo op te zetten. 

Hout in de badkamer

Op de vloer werd gekozen voor een mooi keramisch parket; een tegelvloer met een houteffect. Een heel mooi en warm contrast met de strakke witte Corian. 

Het ‘hout’ zorgt ook voor extra structuur op de vloer waardoor vuiltjes niet zo opvallen in het oppervlak. Vermits het een echte tegelvloer is, kan hij perfect tegen het water en is deze snel gepoetst met water en dweil. 

XXL spiegel op maat

Een grote spiegel van meubel tot plafond zorgt voor een extra ruim effect. De mooie ledstrip tegen het plafond weerspiegelt in het oppervlak en zorgt voor een dubbel lichteffect.

Er werd maar 1 lavabo voorzien, maar door de grote spiegel kan heel het gezin samen voor de spiegel de ochtendrush aan. 

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

Bekijk onze andere realisaties