Badkamer renovatie – Kleine, warme badkamer met inloopdouche

Een mooi resultaat met een ruime inloopdouche, inclusief betegeld bankje. Mooi en toch praktisch.
Totaalprijs: € 24.700

Deze badkamer heeft een vrij lage plafondhoogte. Het plafond werd vernieuwd naar een mooie witte afwerking. De muren werden betegeld met een lichte tegel van 60×60 cm. De vloer werd afgewerkt met een keramisch parket voor een tijdloze look én heel makkelijk in onderhoud.

Het raampje en de deur werden ook vervangen tijdens de renovatie waardoor de badkamer volledig van A-Z afgewerkt werd. 

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Boiler

Soms is er enkel ruimte in de badkamer om de warmwatervoorziening te plaatsen. Hier was dit ook het geval met de boiler. Het oude model was een groot en log vat in het midden van de kamer. We plaatsten nu een compacter model in de hoek, dat snel opwarmt en heel zuinig is in verbruik. 

Een boiler is natuurlijk niet zo sexy qua uitzicht, maar de designers van Ariston hebben toch hun best gedaan om dit model een stuk knapper te onwerpen!

Zwart kraanwerk

De lichte kleuren op de wanden, vroegen om een contrasterende kleur in het kraanwerk. Het zwart springt er uit op de lichte tegels en is tevens modern en tijdloos. 

Er werd gekozen voor de nieuwe collectie van Hansgrohe; Vernis Blend. Deze heeft een prachtig ontwerp maar is toch heel betaalbaar. Kwaliteit en design gaan hand in hand. 

Bankje in de douche

De badkamer is op het gelijkvloers; een inloopdouche zorgt er voor dat de bewoners veel langer thuis kunnen blijven wonen. Een badkamer is immers een investering voor zeker 25 jaar. Een blik op de toekomst is dan belangrijk.

In de douche werd er in de hoek een compact douchebankje gebouwd en mee betegeld in dezelfde wandtegel. 

Heel praktisch in onderhoud en extra ruimte voor zeep en spulletje op te zetten. De eigenaar plaatste er zelf nog een waterbestendig kussentje op voor extra comfort.

Droom jij ook van een badkamer renovatie, helemaal op maat van jouw wensen? Maak je afspraak voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. 

Bekijk onze andere realisaties