2 min leestijd

Badkamer ontwerpen in 3D: handig en gebruiksvriendelijk

Natuurlijk kan je de indeling van je nieuwe badkamer ook in je hoofd of op papier maken. Maar zullen alle verhoudingen dan perfect kloppen? En weet je dan zeker of die ene doorgang breed genoeg is? Met een 3D-planner teken je je badkamer in detail. En dat is eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

 

Geschreven door Dagmar Buysse. – 8 juni 2017

Knutselen met papier en karton

Toen we nog geen computertoepassingen hadden om een ruimte in te delen, moesten we ons behelpen met primitievere hulpmiddelen: potlood, papier en karton. We tekenden een bad, een douche, een toilet en nog andere meubelstukken in bovenaanzicht op een stuk karton en knipten ze vervolgens uit. Op een andere stuk tekenden we op dezelfde schaal (of dat probeerden we toch) de in te richten ruimte. Vervolgens gingen we aan het puzzelen. Leuk? Misschien. Maar heel tijdrovend.

De troeven van een 3D-tool 

Gelukkig kan je vandaag een pak sneller en makkelijker je badkamer indelen en ontwerpen. Dankzij deze 3D-tool op onze website richt je je toekomstige badkamer in op de computer of je tablet. Je selecteert de vorm van de ruimte en geeft de precieze afmetingen op. Vervolgens kan je meteen aan de slag. Bijkomend voordeel: je moet geen software installeren. Deze eenvoudige toepassing kan je gratis en vrijblijvend gebruiken.

De andere troeven van een 3D-tool? In enkele klikken kom je te weten hoeveel ruimte er aan de ene kant van de badkamer overblijft wanneer je bijvoorbeeld douche en bad naast elkaar plaatst. En je ziet meteen of een specifiek type badkamermeubel past binnen de afmetingen van je badkamer. 

Volgende stap: onze badkamerexpert komt bij je langs

Heb je al even met de 3D-tool geëxperimenteerd, maar wil je toch graag het advies van een expert? Onze badkamerexperten helpen je graag verder. Kom langs in onze toonzaal of maak meteen een afspraak bij je thuis. Zo kan onze expert de ruimte exact opmeten en je badkamer in detail uittekenen. Uiteraard luistert hij graag naar je wensen en bekijkt hij samen met jou de mogelijkheden. Het resultaat? Een gratis en vrijblijvende offerte van je droombadkamer.