Ann muyldermans Waasmunster00001
AnnM 300x300 1

Ann Muyldermans

Waasmunster

quote up
Het is fijn om samen te werken met mensen die hun stiel kennen.

Kijk binnen in de nieuwe badkamer van Ann Muyldermans

Vorige winter liet Ann haar badkamer renoveren. Alles begon met een bericht op Facebook.

“Dagmar Buysse heb ik eerst op Facebook leren kennen. Daarna kwam ik op de website terecht en zo heb ik een afspraak gemaakt met een van hun badkamerexperten. Vanaf het begin had ik een goed gevoel bij de firma Dagmar Buysse. Om goed te kunnen vergelijken, zijn we ook naar andere badkamerfirma’s geweest. Het contrast met Dagmar Buysse was groot. Bij die andere firma’s kregen we te maken met opdringerige verkopers die dingen probeerden te pushen. Bij Dagmar Buysse was het helemaal anders. Ze luisterden naar onze ideeën en gaven advies vanuit hun expertise. Op die manier konden we onze badkamer mee vormgeven.”

Eerlijk advies, zonder te pushen

“Hun ruime toonzaal is een troef. Daar konden we op ons gemak uitkiezen welke kranen we wilden, welke douche, welke douchewand… er is heel veel keuze en het maakt toch een verschil als je die materialen zelf kan bekijken en aanraken. Kiezen uit een catalogus kan je daar niet mee vergelijken. Voor het toilet hadden we een idee in ons hoofd. De badkamerexpert legde ons eerlijk uit wat de voor- en nadelen waren van ons idee. Zo hebben we uiteindelijk toch beslist om een ander model te nemen. Het is fijn om te praten met mensen die er iets van kennen.”

Kort op de bal

“We kregen op voorhand een planning van de werken op papier en daar hebben alle vakmensen zich aan gehouden. Die planning vond ik erg belangrijk: je wilt toch weten wie er wanneer wat komt doen in je huis. De projectleider volgde alles van kortbij op, we hebben ons van niks moeten aantrekken.”

Genieten, elke keer weer

“We zijn heel blij met het resultaat. We kunnen samenwerken met Dagmar Buysse zeker aanraden. Welke score we zouden geven? 10/10, zonder twijfel. Genieten doe ik het meest van mijn bad, want als ik daarin lig kan ik heel mijn nieuwe badkamer bewonderen. Elke keer weer denk ik dan: zalig, zo’n nieuwe en mooie badkamer!”

We kregen op voorhand een planning van de werken op papier en daar hebben alle vakmensen zich aan gehouden. Die planning vond ik erg belangrijk: je wilt toch weten wie er wanneer in je huis komt werken.