Claudine Caestecker Gent00013
Claudine

Claudine

Gent

quote up
Alles verloopt heel professioneel, de afwerking is super, kortom: puur vakmanschap.

Getuigenis Claudine 

Claudine twijfelde lang of ze haar badkamer zou laten renoveren. Uiteindelijk besliste ze om toch maar eens een kijkje te gaan nemen in de toonzaal van Dagmar Buysse. 

Indrukwekkend

“Hoe we daar zijn terechtgekomen? De website van Dagmar Buysse sprak ons enorm aan en we hoorden via via dat de toonzaal echt de moeite was. Het was ook dicht bij ons huis. Allemaal redenen om op een dag eens binnen te stappen. En we waren meteen verbaasd over de grootte van de toonzaal. Je kan er heel veel dingen zien: baden, douches, meubelen, materialen. Zo kan je meteen beginnen vergelijken. Het was indrukwekkend.

Badkamerexpert denkt mee

“We vonden onze oude badkamer heel knus en gezellig en aan de indeling wilden we op zich niets veranderen. We wilden gewoon nieuwe materialen. De badkamerexpert luisterde naar ons, maar kwam toch met een gewaagd voorstel. In zijn voorstel zette hij het bad en de douche op een andere plaats. En eigenlijk was dat een heel tof idee, waardoor we meer ruimte ontstond in de badkamer. Daar zouden we zelf nooit zouden opgekomen zijn.”

Gedetailleerde planning

“Vanaf we beslisten om met Dagmar Buysse in zee te gaan, verliep alles heel professioneel. We kregen op voorhand een gedetailleerde planning van de werken en alle vakmensen hielden zich eraan, van dag tot dag. Heel fijn. Destijds, bij de bouw van ons huis, verliep dat heel wat minder ideaal.”

Genieten zonder zorgen

“We zijn ook heel tevreden over de kwaliteitsvolle afwerking. De mensen van Dagmar Buysse hielden zich aan hun beloftes en afspraken. En de projectleider volgde de werken zeer goed op. Vanaf het begin hadden we het volle vertrouwen in de werken. Dagmar Buysse maakte bij ons zijn slogan helemaal waar: genieten zonder zorgen. We hebben deze firma al verschillende keren aangeraden bij vrienden en familie.”

 

"De toonzaal is heel ruim. Je kan heel veel baden, douches, meubels en materialen bekijken en meteen vergelijken."