Danny Oostende LowRes00011
Danny

Danny Verminck

Oostende

quote up
Alle vakmensen werkten volgens de regels van de kunst.

Kijk binnen in de nieuwe badkamer van Danny Verminck

56 jaar, zo oud was de badkamer van Danny Verminck uit Oostende al. Hoog tijd voor een nieuwe. Vorige herfst maakte hij er werk van…

Hoe het begon

Dit huis is 56 jaar oud en de badkamer was nog steeds de originele. Het was tijd voor een nieuwe badkamer. Ik had al een paar keer de radiospot van Dagmar Buysse gehoord en ik had online een video van de badkamerrenovatie met Koen Crucke gezien. Ik keek nog wat verder op het internet en zag heel goede reviews bij Dagmar Buysse. Mijn besluit stond vast: ik nam contact op met deze firma uit Gent.

In de toonzaal

Vanaf het eerste contact klikte het met de badkamerexpert. Ik voelde meteen dat ik te maken had met een firma met veel ervaring en expertise. Na de opmeting van mijn oude badkamer werd ik uitgenodigd in de toonzaal om het ontwerp van de nieuwe badkamer te bekijken. Dat was een overweldigende ervaring, zoveel mogelijkheden, zoveel keuze… Ik zag dat alle bureaus in de toonzaal bezet waren door andere klanten en ook dat gaf me een goed gevoel. Het is zoals met een frituur: als er veel volk staat te wachten wil dat zeggen dat de frietjes lekker zijn (lacht).

Vlotte werken

De werken zelf verliepen heel vlot en exact volgens de planning die ik maanden op voorhand kreeg. Ik ging zo vaak mogelijk kijken hoe het verliep en ik zag alleen maar vakmensen die werkten volgens de regels van de kunst. Het deed me denken aan mijn vader, die kon ook heel goed betegelen. Zelf ben ik een zeeman en niet geschikt voor klusjeswerken (glimlacht). Iedereen werkte heel proper en er werden voorzorgsmaatregelen genomen om de overlast te beperken, zoals het afplakken van mijn trap. Natuurlijk is er stof in huis als er wordt gewerkt, dat kan niet anders. Maar ze deden enorm hun best om het voor mij zo aangenaam mogelijk te maken. Chapeau!

Denk aan de schilderwerken

Zorgen heb ik niet gehad, de communicatie tijdens het hele proces was ook top. De enige tip die ik andere klanten kan geven is: denk aan de schilderwerken. Bij mij zat het niet in de offerte, waardoor ik het nu zelf aan het doen ben. Zoals ik al zei ben ik daar niet zo handig in. Een volgende keer zou ik ervoor zorgen dat de aannemer het opneemt in de planning.

Trots op mijn badkamer

Ik ben heel trots op mijn nieuwe badkamer. De beschikbare ruimte is optimaal benut. Het is heel praktisch en comfortabel ingericht. En de eerste keer dat ik onder mijn nieuwe regendouche stond, dat was ongelooflijk. Alsof ik in de badkamer van een luxehotel was… Een wereld van verschil met de oude badkamer. Ik kan iedereen aanraden om met Dagmar Buysse in zee te gaan. Ik denk er nu over na om ook mijn toilet te vernieuwen. Ze kunnen een telefoontje van mij verwachten.

Natuurlijk is er stof in huis als er wordt gewerkt, dat kan niet anders. Maar ze deden enorm hun best om het voor mij zo aangenaam mogelijk te maken. Chapeau!