DB DIetlinde Deliaert 1 van 61
Dietlinde Deliaert

Dietlinde Deliaert

Sint-Amands

quote up
Zorgeloos, zo kan ik mijn badkamerrenovatie nog het best omschrijven. Dat is echt opvallend, want ik ben een beetje een

Getuigenis van Dietlinde – Sint-Amands

 

Hoe weet je wanneer je badkamer niet meer past bij je levensstijl?
Als je er zo weinig mogelijk tijd wil spenderen. Voor mij was het dringend tijd voor een nieuwe badkamer. Eerst maakte ik tijd voor een moodboard op een Pinterest.
Zo wilde ik groene tegels combineren met zwarte accessoires. Via via kwam ik bij Dagmar Buysse terecht. Ik liet mijn gegevens achter op de website en werd al snel gecontacteerd door een badkamerexpert.

Creatieve oplossingen
De badkamerexpert luisterde naar mijn verhaal en gaf mij meteen het gevoel dat hij mij de badkamer kon geven die ik verwachtte. Hij bestudeerde mijn moodboard, dacht mee na over de kleur van de tegels en adviseerde ze horizontaal te plaatsen, zodat de badkamer optisch groter lijkt. Het voorstel om een bankje te plaatsen, is een schot in de roos. Ik kan al mijn douche spullen neerzetten en het ziet er leuk uit. En de zwarte kranen en details maken de badkamer helemaal af. Door elk detail is de badkamer een weerspiegeling geworden van mijn persoonlijkheid. Dat vind ik fantastisch!

Zonder zorgen
Dankzij de gedetailleerde planning wist ik elke dag wie er in mijn badkamer kwam werken en wat er ging gebeuren. Mijn collega’s vertelden me dat ik zeker moest rekening houden met vertraging, want zo gaat het altijd. Maar niet bij mij dus. En als ik me toch ergens zorgen over maakte dan stuurde ik een whatsappje of een mailtje en het werd opgelost.

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Het is alsof ik elke dag binnenstap in een luxe hotelsuite waar ik zo lang mogelijk wil blijven genieten.
Vrienden, familie, collega’s… heel veel mensen hebben mijn renovatie op de voet gevolgd. Ze vinden allemaal dat de badkamer zo goed bij me past, een echte ‘Dietlinde badkamer’. Een collega denkt er nu ook over na om haar badkamer te laten renoveren. Leuk als je mensen kan inspireren! Waar ik het meest trots op ben? Op het totaalconcept van mijn badkamer, alles past zo goed bij elkaar.