FAMILIE BROCK
FAMILIE BROCK 1

Familie Brock

Destelbergen

quote up
Onze nieuwe badkamer is veilig, praktisch én comfortabel.

Kijk binnen in de nieuwe badkamer van de familie Brock

De badkamerrenovatie van de familie Brock begon bij een bezoek aan Batibouw.

“Hoe we bij Dagmar Buysse zijn terechtgekomen? Dat is begonnen bij een bezoek aan Batibouw. Hun stand sprong ons meteen in het oog. Wat we zagen, stond ons enorm aan, in tegenstelling tot andere badkamerbedrijven. Ze hadden een heel mooie badkameropstelling bij. Een badkamerexpert sprak ons aan en gaf ons een heel duidelijke uitleg. Er werd ook al snel een schets gemaakt van hoe onze badkamer er in de praktijk kon uitzien. We zijn bij niemand anders meer naar gaan kijken. Ons gevoel zat meteen goed: we wilden heel graag samenwerken met Dagmar Buysse voor onze badkamerrenovatie.”

Het voordeel van een totaalrenovatie

“Wat ik een groot voordeel vind aan een totaalrenovatie is dat je weet wanneer de werken beginnen, en ook wanneer ze eindigen. Dat heb je niet als je met losse vakmensen werkt: een vloerder, een loodgieter, een elektricien… Dan ben je uren zoet met die planningen op elkaar af te stemmen. Nee, bij een totaalrenovatie door Dagmar Buysse zorgen ze ervoor dat alle werken netjes op elkaar volgen.”

De meerwaarde van een badkamerexpert

“Alles is heel vlot verlopen. We hadden op het ontwerp, dat de badkamerexpert gemaakt had, nog enkele kleine bemerkingen. In samenspraak hebben we het ontwerp verfijnd tot het helemaal aansloot op wat we in ons hoofd hadden. Die wijzigingen werden steeds met de glimlach uitgevoerd. Bij Dagmar Buysse voel je dat de wensen van de klant centraal staan. Helemaal perfect. ”

Een veilige badkamer: voor ons én voor de kleinkinderen

“We hebben samen beslist om een badkamermeubel te nemen waar je met een rolstoel onder kan rijden. We zijn bijna 65 jaar, het leek ons slim om aan onze toekomst te denken. Dankzij een tip van de badkamerexpert hebben we gekozen om een bankje in de inloopdouche op te nemen. Dat is handig als je bijvoorbeeld je voeten wil wassen, maar het is ook heel praktisch als de kleinkinderen komen logeren en moeten gewassen worden. In onze vorige badkamer was dat een heel gedoe. Nu gaat dat als vanzelf en de kindjes vinden het ook heel leuk. ”

Tips voor andere mensen

“De badkamerexpert stelde ons voor om een grote, lange spiegel te nemen in plaats van een kleine spiegel. Dat was een prima idee: nu kunnen we altijd in de spiegel kijken, waar we ook staan. Van de inloopdouche genieten we het meest. Vroeger hadden we een ligbad, daarmee vergeleken is de inloopdouche een enorm verschil: het is veilig, praktisch én comfortabel.

Moesten we nog eens een badkamerrenovatie doen, gaan we zeker weer in zee met Dagmar Buysse. Geen haar op ons hoofd die voor iemand anders zou kiezen.”

We hebben samen beslist om een badkamermeubel te nemen waar je met een rolstoel onder kan rijden. We zijn bijna 65 jaar, het leek ons slim om aan onze toekomst te denken.