Mevr. Coolens LR 41 van 60
coolens

Familie Coolens

Sint-Amandsberg

quote up
Ik kan Dagmar Buysse aan iedereen aanraden, zonder twijfel. Ik geef ze 6 sterren!

Getuigenis familie Coolens

Elk jaar renoveert ons team meer dan 450 badkamers. En dit tot grote tevredenheid van onze klanten, zoals de familie Coolens uit Sint-Amandsberg. We brachten hen een bezoekje en luisterden naar hun ervaring.

Het totaalconcept sprak ons aan

“Waarom we voor Dagmar Buysse gekozen hebben om onze badkamer te renoveren? Wel, het totaalconcept van A tot Z sprak ons volledig aan. We kregen ook meteen goede raad van de badkamerexpert. De medewerkers van Dagmar Buysse weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Alles wat ze voorstelden, klopte ook met de uitvoering.”

Stipt volgens planning

“De werken verliepen ontzettend vlot. Van verkoop tot afbraak en van betegeling tot het plaatsen van de badkamer, de werken werden stipt volgens planning uitgevoerd. En bovendien was alles tot in de puntjes verzorgd. Vakmanschap, gecombineerd met passie, zo zouden we de samenwerking in één zin omschrijven.”

Een droom die uitkomt

“We zijn super tevreden met onze nieuwe badkamer, het is echt een droom die uitkomt. Ikzelf geniet vooral van ons nieuwe bad. Mijn man en dochter hebben veel plezier van de nieuwe douche. Dat is dus mooi verdeeld (glimlacht).”

Vijf sterren zijn te weinig

“Ik kan Dagmar Buysse aan iedereen aanraden, zonder twijfel. We hebben ze op Google de maximale score gegeven, maar eigenlijk zijn vijf sterren te weinig. Ik zou ze een zesde ster willen geven!”

5 sterren zijn te weinig. Eigenlijk zou ik ze een 6e ster willen geven.