Scherm­afbeelding 2023 03 01 om 16.46.52
Scherm­afbeelding 2023 03 01 om 16.48.34

Familie Delheye

Ouwegem

quote up
Correct, stipt en met perfectie in uitvoering. Wij zijn heel tevreden over onze badkamerrenovatie.

Binnenkijken in de badkamer van de familie Delheye

 

De familie Delheye woont in Ouwegem, tussen Nazareth en Oudenaarde. In hun zoektocht naar een firma voor een badkamerrenovatie kwamen ze bij Dagmar Buysse terecht. 

Waarom koos je voor Dagmar Buysse?

“We hebben verschillende firma’s gecontacteerd en de badkamerexpert van Dagmar Buysse was de enige die voorstelde om bij ons thuis een kijkje te komen nemen. Dat vonden we heel aangenaam en ook logisch. Zo is het begonnen en na de opmeting van onze badkamer zijn we verder gegaan met Dagmar Buysse.”

Stipt volgens planning

“De werken van onze badkamerrenovatie verliepen ontzettend vlot. We kregen op voorhand een planning doorgestuurd en die hebben alle vakmensen nageleefd. Als er dan toch eens een kleine vertraging was, belde de projectleider van Dagmar Buysse ons meteen op om dat te melden. Over het algemeen vonden wij de communicatie heel goed en correct. En dat is toch wel uitzonderlijk in de bouwsector.”

Alleen maar stielmensen

“Toen onze badkamer helemaal uitgebroken was, leek het alsof er een bom was ontploft. Op dat moment maakten we ons wel wat zorgen. Zou dit nog goedkomen? Maar dan zagen we de ruimte veranderen, stap voor stap. Dankzij de goede zorgen van de stielmensen van Dagmar Buysse.”

Regendouche

“We genieten het meest van onze regendouche met sfeervolle led-verlichting. Het is alsof je even in een andere wereld bent als je onder de douche staat.”

Hoe zou je de samenwerking samenvatten in één zin?

“De badkamerrenovatie verliep correct, stipt en met perfectie in de uitvoering. Alhoewel, op het einde liep er toch een kleinigheidje mis, omdat de muren nog te vochtig waren. Maar dat werd heel snel opgelost. We zijn dus heel tevreden.

We genieten het meest van onze regendouche met sfeervolle led-verlichting.