Getuigenis Fam. Naert Wervik2
Familie Naert

Familie Naert

Wervik

quote up
Ik was heel verbaasd over hoe proper de vakmensen van Dagmar Buysse werken. Echt een aanrader!

Getuigenis familie Naert

Sabine en Ronny uit Wervik wilden hun oude douchebak vervangen door een moderne inloopdouche. Een online zoektocht bracht hen in contact met Dagmar Buysse. Uiteindelijk gingen ze voor een totaalrenovatie van hun badkamer en daar zijn ze heel tevreden over.

Goede referenties

“Die oude douche, daar wilden we nu eindelijk vanaf”, vertelt Sabine. “Mijn man is beginnen zoeken en zag op de website van Dagmar Buysse heel veel goede referenties van tevreden klanten. We hadden meteen een goed gevoel bij Dagmar Buysse en we hebben een afspraak gemaakt met Pascal, een van de badkamerexperten. Hij heeft onze badkamer opgemeten en nodigde ons daarna uit in de toonzaal. ‘Want ik heb al heel wat ideeën in mijn hoofd en in de toonzaal kan ik die tonen’, zei hij. Uiteindelijk stelde hij voor om niet alleen onze douche en ons bad te vervangen, maar ook om de douche en ons badkamermeubel van plaats te wisselen en voor een volledige renovatie te gaan. ‘Amai, kan dat?’, was onze reactie. We waren meteen enthousiast en we gingen akkoord.”

Tijdelijke douche

“Terug thuis begon ik me wel wat zorgen te maken. Zo’n ingrijpende werken, ik dacht dat heel mijn huis onder stof zou liggen. En hoe moesten we ons wassen tijdens die periode? Maar we werden snel gerustgesteld. We kregen een tijdelijke douche in de garage, echt een stevig exemplaar, zodat we ons gewoon thuis konden blijven douchen. Mijn zoon woont niet ver van ons, maar het is toch een heel gedoe om elke dag op een ander te gaan douchen…”

Vakmensen maken het verschil

“Ik maakte me echt zorgen over het stof tijdens de werken. Maar degene die de afbraakwerken deed is een echte vakmens. Chapeau voor die man. Hij had een machine bij om het stof op te vangen en door het raam naar buiten te sturen. Zo was er bijna geen stof te vinden in onze woonkamer en ook niet in de slaapkamers. Dagmar Buysse werkt trouwens uitsluitend met vakmensen. Geen manusje-van-alles die alles doet, maar een elektricien voor de elektriciteitswerken, een loodgieter voor het sanitair, een betegelaar… Allemaal specialisten in hun vakgebied en dat is een grote troef.”

"Ik was heel verbaasd over hoe proper de vakmensen van Dagmar Buysse werken. Echt een aanrader!

Projectleider

“We kregen een gedetailleerde planning en die werd perfect gevolgd. De werken waren zelfs drie dagen voor de deadline klaar. Elke avond schrok ik ervan hoe veel er weer gebeurd was. En elke vakmens liet de badkamer proper achter. Een keer heb ik me nog even zorgen gemaakt. Op een dag zag ik dat het plafond was dichtgemaakt en ik vroeg me af of ze nog wisten waar de spots moesten komen. Ik belde naar onze projectleider. Die kwam meteen langs en stelde me gerust. De elektricien wist perfect waar alle draden hingen. Oef!”

Geen zorgen

“Over heel de badkamer zijn we heel tevreden en zeker over onze ruime inloopdouche. Die is gewoon zalig, ook dankzij het handige bankje. Ik ben ook blij dat we een bad hebben, dat is handig voor de kleinkinderen en om eens lekker lang te genieten op een donkere winteravond. Ik heb foto’s van onze nieuwe badkamer op mijn gsm staan en die toon ik regelmatig aan vrienden en familie. Veel mensen hebben schrik van de impact van de werken, maar ik kan hen met de hand op het hart geruststellen. Als je samenwerkt met Dagmar Buysse, hoef je je geen zorgen te maken.”