Fam.persyn LowRes 10
Portret Familie Perryn

Familie Persyn

Evergem

quote up
Voor ons is Dagmar Buysse dé referentie als het over badkamers gaat. Tijdens de hele renovatie waren we 100% op ons gemak.

Getuigenis familie Persyn

Tijd voor een nieuwe badkamer! De familie Persyn koos voor een renovatie door Dagmar Buysse. Wat hebben ze vertellen over de samenwerking? 

Mond-tot-mondreclame

“Onze dochter heeft haar badkamer door Dagmar Buysse laten renoveren. We vonden het eindresultaat heel mooi en geslaagd. Daarom hebben we tegen elkaar gezegd: het is voor ons ook tijd voor een nieuwe badkamer. En omdat onze dochter zo tevreden was, kozen we meteen voor Dagmar Buysse.” 

Tips en advies

“Ons bezoek aan de toonzaal was fantastisch. Een badkamerexpert nam volop de tijd om ons alles uit te leggen, materialen te tonen… We merkten meteen dat ze bij Dagmar Buysse heel gepassioneerd zijn door badkamers.”

Vlotte samenwerking

“We hebben ook veel lof voor Wouter, de projectleider. Hij belde ons regelmatig op om te horen hoe het was en of we vragen hadden. Tijdens de werken kwam hij bijna dagelijks langs om te kijken of alles goed verliep en of de werken nog op schema lagen. Hij stak zelfs mee de handen uit de mouwen toen het glas moest geplaatst worden. Ja, die leeft echt voor zijn job.

Vlotte werken

“De werken verliepen heel vlot. Alle vakmensen stonden op het afgesproken uur voor onze deur en alles ging zoals afgesproken was. We waren heel gerust.”

100% vertrouwen

“Eigenlijk wisten we vanaf het eerste contact dat alles in orde ging komen. Soms voel je dat aan, hè? We hadden er 100% vertrouwen in en ze hebben dat vertrouwen niet beschaamd, integendeel. We kunnen Dagmar Buysse bij iedereen aanraden!”

"Eigenlijk wisten we vanaf het eerste contact dat alles in orde ging komen. Soms voel je die dingen aan. We kunnen Dagmar Buysse bij iedereen aanraden!"